Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagreb

Intiman koncert Tereze Kesovije na gala večeri u restoranu Komin

tereza kesovija
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/22
27.01.2016.
u 14:30

Ova večer bila mi je pravi užitak. Baš je šteta što se ovakve gala večere u intimnom prostoru kod nas ne održavaju češće, rekla je Tereza Kesovija

Gala večera od čak osam slijedova gastro delicija i intiman koncert legendarne glazbene dive Tereze Kesovije na otvorenju restorana Komin u Zagrebu sinoć je bio događaj za koji se danima tražila ulaznica ili pozivnica. Po uzoru na gala večere koje se često priređuju u veleposlanstvima i rezidencijama diljem svijeta, popularna pjevačica ugostila je brojne prijatelje i ljubitelje autohtone kuhinje dalmatinske Zagore. 

– Ova večer bila mi je pravi užitak. Baš je šteta što se ovakve gala večere u intimnom prostoru kod nas ne održavaju češće kao što to rade mnoge zvijezde vani; osjećaj s publikom je neponovljiv. Taj dašak Dalmacije, otvoreni plamen u kominu u hladnoj zimskoj večeri, dragi ljudi oko tebe i ti njihovi radosni pogledi, to je doista neprocjenjivo iskustvo – istaknula je dirnuta Tereza Kesovija nakon nastupa.   

U emotivnoj glazbenoj večeri prepunoj gastro poslastica originalne domaće kuhinje iz dalmatinske Zagore uživali su brojni uglednici iz javnog života metropole – prvak drame zagrebačkog HNK Goran Grgić, pjevač Željko Bebek sa suprugom Ružicom, skladatelj Branimir Mihaljević sa suprugom Sandrom, pjevačica i tv voditeljica In Magazina Renata Končić Minea, televizijska voditeljica Karmela Vukov Colić, pjevačica Paula Jusić i njezin suprug, skladatelj Đelo, mnogi suci, odvjetnici i pripadnici diplomatskog zbora akreditiranog u Zagrebu, a divu večeri posebno je obradovao dolazak njezinog sina Alana direktno iz Francuske.   

Restoran Komin smjestio se u novom gastro kutku metropole, na staroj Samoborskoj cesti  u susjedstvu mnogih drugih poznatih restorana, a svojim posjetiteljima pripremili su rijetko kušane i originalne domaće delikatese iz Dalmacije po sačuvanim receptima naših dida i baka. 

>> Koncertom u Lisinskom obilježena prva obljetnica smrti glazbene legende Kemala Montena

Komentara 2

OX
oxymoron
20:41 27.01.2016.

Tere legenda! Najveca nasa zvijezda.

MH
mrtav-hladan
15:19 27.01.2016.

kad će t...reza gostovat u crnoj gori ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije