zezala kolegicu

Indira 'žicala' Franku Batelić: Vodi me na Zrće da si i ja nađem dečka

franka batelić (1)
Narodni radio
27.07.2012.
u 13:38

Indiri se jako svidjelo društvo s kojim se Franka zabavlja na Zrću, Vedran Ćorluka najviše, pa je kolegici rekla da i je povede sa sobom kako bi i ona našla "komada"

Rekla sam joj da mi nađe dečka, ona se nalazi u odličnom društvu u zadnje vrijeme, rekla je Indira Franki u  Glazbenom showu Dalibora Petka. Osim Franke Batelić i Indire Vladić za mikrofonom na Narodnom radiju izmjenjivale su se Ivana Banfić, Pamela Ramljak, Jasna Zlokić, Ivana Radovniković, Marija Husar i Lea Mijatović iz Teške industrije.

– Franka, vodi me na Zrće, bit ću ti šminkerica i stilistica, samo me povedi. I ja želim biti budna do šest ujutro – zezala je Indira Vladić 20-godišnju kolegicu. Dalibor Petko Franki je darovao čarli da počisti sve pred sobom.

– Hvala ti, poslužit će mi. Puno mi znači ovaj poklon – rekla je dobro raspoložena pjevačica koja nije htjela govoriti konkretnije o ljubavnom trokutu u kojem se našla s 21-godišnjom studenticom psihologije Lanom Gadžom Čermak. S obje djevojke posljednjih se tjedana viđa nogometaš Bilićeva Lokomotiva.

Ostale djevojke dobile su različite bukete, a onaj Pamele Ramljak bio je najsličniji vjenčanom. – Možda te Petko prosi – dobacila je Ivana Banfić najavivši ekskluzivno svoj povratak nekadašnjem zvuku.

Ivana Radovniković i Jasna Zlokić prisjetile su se izleta u rap-vode. Jasna je komentirala da joj je žao što nije uspjela ništa snimiti sa 50 Centom jer je nakon zagrebačkog koncerta pobjegao glavom bez obzira.

Komentara 22

ĆA
ćaćaća
14:16 27.07.2012.

ne smeta franki što ovaj prči niih nekoliko..samo da je do lovice doći..lako za guzicu...

AC
acer7
14:50 27.07.2012.

na zrću si samo muški može muškog naći. s obzirom na omjer muško-žensko 8-1 gubljenje je vremena.

DA
Daruvarčanin
14:03 27.07.2012.

Lijepa Franka izgleda kao draga i inteligentna djevojka, stoga čovjek doista teško može povjerovati da je odabrala onoga smušenjaka Ćorluku. Em ne zna trčati, em se ne zna ponašati. Franka ne bi trebala trčati pred rudo jer će sigurno dalekoko dogurati, dobro zaraditi i moći će naći mnogo primjerenijega partnera od spomenutoga nogoloptača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije