Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razvod braka

Indira Vladić: Znam zaplakati kad sam sama između četiri zida

Indira
Pixsell
19.05.2010.
u 08:43

Različite priče koje su posljednjih tjedana kružile medijima, kaže, nije htjela komentirati, vrijeme će učiniti svoje, poručila je pjevačica Colonije.

Indira Vladić još uvijek ne želi navesti konkretne razloge zbog kojih se nakon devet godina braka razvela od Narcisa Mujkića. Priznala je da, kad dođe kući, zna zaplakati, ti zidovi, kaže, mogli bi pričati jako lijepe priče. Različite priče koje su posljednjih tjedana kružile medijima, kaže, nije htjela komentirati, vrijeme će učiniti svoje, poručila je pjevačica Colonije.

- Ostavljala sam prostor ljudima koji se bave novinarstvom da rade svoj posao. I dok su se oni bavili sa mnom i mojim životom, ja sam se bavila sobom - rekla je Indira, koja je uvjerena da će joj razvod omogućiti da živi kvalitetan život. I dodala da će njoj i Narcisu omogućiti novi pogled na život koji su imali, kao i na ono što ih čeka u razdvojenim danima.

- Mislim da imamo za čim žaliti, jako žaliti. Nije dobar osjećaj ne imati kontrolu nad život­o­m, nisam se naviknula na to, kod mene je to prilično poslagano, ipak sam horoskopska Dj­e­v­i­ca. Ne mogu biti jako ljuta jer tada čovjek gubi k­ontrolu nad svojim reakcijama, što si ne mogu p­riuštiti. Malo mogu. Malo je normalno. Kad ž­ivot ide u jednom smjeru, a ja sam toga svjesna, onda se nekako u glavi tješiš i liječiš samu sebe - poručila je Indira u intervjuu za tjednik Story.

O novim ljubavima za sada se previše ne priča. Narcis je povezivan s plesačicom Colonije Sarom Dobranić koja je nedavno dobila otkaz i više ne pleše s vinkovačkom trojkom, dok je Indira snimljena kako se ljubi s poduzetnikom Ivanom Papićem u jednom zagrebačkom klubu.

Komentara 4

HG
hugh grant
11:12 19.05.2010.

Ne kaže se \"razvod\" nego rastava braka.

RE
returnofTito
09:33 19.05.2010.

Fuj! Koja losa slika! PLJUC!

DU
Deleted user
10:02 19.05.2010.

nemoj plakat naćeš iti nekog šmoklju koji je voljan slušat tvoje gluposti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije