Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proslava rođendana

Indira Vladić: Šokiraju me godine, ali kako starim, zadovoljnija sam

'15.09.2012., Zagreb - Nocni zivot Zagreba u klubu Peoples na Radnickoj cesti. U sklopu otvorenja kluba Indira Vladic proslavila rodjendan . Tomislav Jelic, Indira Vladic i Boris Djurdjevic Photo: Tom
Foto: 'Tomislav Miletic/PIXSELL'
1/3
16.09.2012.
u 22:00

Pjevačica Colonije koncertom je proslavila 39. rođendan i otkrila da se osjeća kao da slavi 30., a tako i izgleda

Gdje je Indira Vladić, pjevačica Colonije, tu je fešta. Tako je bilo i u subotu u jednom zagrebačkom klubu u kojem je koncertom i u društvu najboljih prijatelja i obožavatelja Indira proslavila 39. rođendan.

Guza za Rio de Janeiro

– Zar je zbilja 39.? Malo ste me stresli, jer ja se uistinu osjećam kao da mi je 30. – vrisnula je Indira i u svojem zafrkantskom stilu dodala:

– Što sam starija, zadovoljnija sam svojim tijelom. Svakodnevni treninzi urodili su plodom, pa mislim da bi svoju zategnutu guzu trebala pokazati, plešući uz bok s onim lijepim tetama na karnevalu u Rio de Janeiru.

A da je zbilja zategnuta, vidi se i u novom spotu Colonije za pjesmu \"Laž za laž\" koji je objavljen na njihovoj službenoj stranici. Vrlo je provokativan i u njemu Indira prvi put ljubi \"ženu\", odnosno muškarca zamaskirana u ženu. Potaknuti tom obmanom nismo mogli a da je ne pitamo je li ikada poljubila neku djevojku.

– Iskreno, nisam. Ja zaista volim suprotni spol i to se sigurno nikada neće promijeniti – kazala je odvažno. Prije točno dvije godine pjevačica se rastala od Narcisa Mujkića, ali još nije pronašla novog partnera, iako to žarko želi.

Ljubav se ne smije skrivati

– Ljubav ne treba skrivati, tako da ću o svojem novom muškarcu svima reći čim ga ugledam, makar kroz ključanicu! – kaže i smije se.

Osim produkcijski zahtjevnog spota i čestih koncerata, Colonia je u studiju i snima jedanaesti album koji izlazi u studenome. A radno je bilo i ljeto.

– Imali smo puno koncerata po Jadranu, pa sam hvatala dane između njih i uživala u osami uvala. Opuštala sam se onime što i inače volim – čitajući knjige, Vogue, papajući fine ribice uz čašu vina kojima uvijek prethodi malo kulena. Ne može Slavonka u meni protiv toga! – zaključila je vječna pozitivka.

Spot se snimao dva dana u kamenolomu u Podsusedu po kojem je Indira skakutala u štiklama. – Štikle nisu problem ni u jednoj situaciji. Više bih se namučila da sam bila bosa ili u balerinkama – kaže Indira.

Ključne riječi

Komentara 7

OL
olovka
22:32 16.09.2012.

Zasto ovaj tip ljudi izgleda kao drogiran ili su stalno drogirani .

Avatar johnny_depps_friend
johnny_depps_friend
22:48 16.09.2012.

I ti bi se smješkao ovako glupo da prodaješ godinama jednu te istu melodiju sa istim hopa cupa ritmom budalama koje sa sluhom i muzikalnošću nemaju veze i još se na račun njih obogatiš.

Avatar R & I
R & I
23:32 16.09.2012.

Nije pretezno lijepa, ali je uspijela svojom muzikom privuci mladje narastaje. Uz to, po licu i tijelu se vidi da su plasticni kirurzi, napravili svoj posao na Indiri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije