Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema golišavih fotki

Indira Vladić izgubila mobitel: Moja noćna mora je počela

colonia (1)
Foto: Narodni radio
1/6
28.02.2012.
u 11:44

– Oprezna sam po tom pitanju, mama mi je rekla da razgolićene tete ne idu u mobitel. Možda koji put nešto i snimim, onako kad se tuširam, ali odmah i obrišem. Žao mi je svih kontakata i fotografija obitelji – rekla je Indira.

"Tako ti je mali moj" postao je neplanirano novi singl grupe Colonia. Razlog je taj što je pjevačica Indira Vladić prije nekoliko dana izgubila mobitel na kojem se nalazila spomenuta pjesma.

– Moja je noćna mora počela, a to znaju svi koji su jednom izgubili mobitel – rekla je Ira voditelju Daliboru Petku u čijem je Glazbenom showu sinoć premijerno predstavljen singl. Iako se autor pjesme Boris Đurđević našalio da su slike već prodali jednom časopisu za odrasle, Indira je rekla da ipak nema razloga za brigu.

– Oprezna sam po tom pitanju, mama mi je rekla da razgolićene tete ne idu u mobitel. Možda koji put nešto i snimim, onako kad se tuširam, ali odmah i obrišem. Žao mi je svih kontakata i fotografija obitelji – rekla je Ira obećavši da će onog tko pronađe mobitel počastiti poljupcem i večerom.

Naime, kako su u nekoliko navrata najavljivali u medijima, novi je singl Colonije trebala biti pjesma "Laž za laž". I ovaj neplanirani singl trebao se originalno zvati "Broj bez imena", ali Indira ga je u mobitelu spremila pod imenom "Tako ti je mali moj". Priča se raspetljala puštanjem pjesme u eter, a Boris i Indira sinoć su na Narodnom radiju najavili novi album na ljeto.

Ključne riječi

Komentara 6

ME
mentor
12:15 28.02.2012.

Katastrofalan dan. Prvo ona drama Mie Begović, a sad još ove pjevačice.

KK
KlNGS KlNG®
12:22 28.02.2012.

ja sam jako zaprepašten i nadasve zabrinut što je ova veličina izgubila telefon molim cijenjenog urednika da izradi feljton o ovoj nacionalnoj tragediji, ako nikako drugačije, onda barem u 20 nastavaka

BI
bilikamen
12:29 28.02.2012.

Piše: vl ---------------------------- poštovani novinarčiću, ja mislim da bi ti pod hitno trebao dobiti otkaz u Večernjem listu s isprikom, višak bezveznih novinara. Tako bi nas barem spasio gluposti u ovoj i onako teškoj situaciji u hrvatskoj. Draga Colonia, Tebi svako dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije