Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Topstars

Indira: Novu vezu neću skrivati jer ljubav uvijek treba slaviti

vodice (1)
Filip Brala/Pixsell
28.06.2010.
u 20:04

Pjevačica Colonije dio je ekipe koja će u studenom u četiri hrvatska grada zabavljati publiku.

Franka Batelić, Colonia, Tony Cetinski i Luka Bulić u studenome će u četiri grada u Hrvatskoj održati najluđi trosatni tulum “Topstars” na kojem će pjevati najveće strane i domaće hitove.

Poslije kulena u teretanu

– Ako ne želite imati ovakvu čvrstu guzu kao Indira, onda ne trebate ni dolaziti na ovaj party! Tko ne voli plesati, bolje da se ne pojavljuje – u svom stilu objasnio je Tony Cetinski kako je jedini cilj rasplesati i zabaviti publiku. Ako je itko kraljica energije na domaćoj sceni i ima moć publiku držati na nogama, to je Indira Vladić. Čvrstu guzu i mišiće pjevačica održava s puno poslovnih obveza, ali i redovitim odlascima u teretanu.

– Ne izgladnjujem se, volim ja pojesti pršuta i kulena. Baš sam neki dan polizala prste uživajući u dobrom pršutu. Nakon toga slijedi grižnja savjesti koju onda odradim u teretani. Trudim se dobro oznojiti tamo barem četiri-pet puta tjedno – priznaje vesela Slavonka koju radno ljeto iznimno veseli. Pravi tulumi su u ovo vrijeme jedino na moru, a ona i njen bend, kaže, mogu biti sretni što u ovoj lošoj gospodarskoj situaciji imaju posla. Tjedan dana pokušat će ipak rezervirati samo za sebe i drage joj ljude.

– Vrijeme za plažu, čitanje knjiga, društvo prijatelja uz koji koktelčić odvojit ću nakon svih gaža – kaže pjevačica Colonije koja dio slobodnog vremena odvaja i za bivšeg supruga Narcisa Mujkića.

– Ma nismo mi poput nekih hollywoodskih parova koji se rastanu u lošim odnosima. Apsolutno uvijek ću biti prijateljica Narcisu i to nije nikad bilo upitno – kaže Indira čiji je devetogodišnji brak s poduzetnikom Narcisom Mujkićem svoj krah doživio prije tri mjeseca. Svu krivnju Narcis je tada svalio na svoja leđa rekavši kako nije uvijek bio uz suprugu kada ga je trebala.

Ne bježim od ljubavi

Sljedeći vrući mjeseci idealni su za nove avanture, ali i ljubav od koje Ira ne bježi.

– Nikad se nisam skrivala pa ne bih tajila ni da mi se dogodi nova ljubav. Zašto skrivati tako lijepu stvar, pa ljubav uvijek treba pokazati i slaviti je – govori 36-godišnja pjevačica dajući naslutiti kako bi je uskoro mogli zateći sretnu u muškom zagrljaju.

Komentara 4

UD
Utjerivać dobroga
21:10 28.06.2010.

recite vi šta oćete, ali, ja bi nju drapo. sa veeeelikim guštom...

OD
odisej
04:43 29.06.2010.

Ma , nije mi namjera da budem posprdan, ali mlada dama mi ostavlja utisak osobe koja izlazi iz pecine i poziva pripadnike svoga plemena da je svanulo i da je vrijeme za lov.

AM
amarila
14:09 29.06.2010.

Admine ne razumijem zasto si me obrisao ? Zato sto sam rekla da je zenska ko muskobanja ? Pa to nije nikakva prostota ni uvreda,ako covjek vise ne moze dati ni svoje misljenje onda cemu sluze komentari ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije