Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjena izgleda

Indira Levak prije 16 godina je imala sasvim drugačiji imidž i ovo su fotografije iz tog vremena

Foto: Instagram
1/9
06.10.2022.
u 14:32

Tada je Indira imala dugu kosu plavu kosu, a sada već godinama je odana kratkoj frizuri.

Razne transformacije izgleda je Indira Levak prošla tijekom svoje glazbene karijere i neke su bile genijalne, a neke malo manje uspješne. Svjesna je toga i glazbenica i tako je u jednom intervju prije nekoliko godina priznala da je svjesna svojih modnih grešaka iz prošlosti.

- Uh, naravno da je bilo kikseva, ali to je normalno i događa se svima. S godinama odrastemo, sazremo i naučimo mnogo toga, pa i kako se šminkati, što nam stoji, a što ne. Slike s početka karijere me zabavljaju i podsjećaju na sjajna vremena - izjavila je Indira. Iz foto arhive izvučene su danas fotografije iz 2006. godine kada se Indira u društvo svog kolege iz bivšeg benda Borisa Đurđevića pojavila na otvaranju jednog trgovačkog centra. Tada je Indira imala dugu kosu plavu kosu, a sada već godinama je odana kratkoj frizuri.

12.10.2006., Zagreb - Svecano otvorenje trgovackog centra City Center one u Jankomiru. Indira Mujkic u ducanu Newyorker. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

-Odluka da se ošišam na kratko je sigurno najbolja koju sam donijela. Obožavam ju jer vjerujem da mi odlično pristaje, vrlo je praktična i zahvalna - rekla je u jednom razgovoru za medije, a priznala je i kako se povremeno voli poigrati ekstenzijama i perikama koje joj omogućuju da u trenutku promijenim stil frizure u potpunosti.

VIDEO Angelina Jolie podnijela je tužbu protiv Pitta, optužila ga je za zlostavljanje

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
14:52 06.10.2022.

Ovakvi članci ne mogu biti ništa drugo već plaćeni oglasi (nešto slično Njuškalu) jer koga uopće zanima Indira danas, prije 16 godina ili do 16 godina.

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
14:44 06.10.2022.

To je bilo prije promjene spola?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije