Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi projekt

Indira Levak otvara bar na plaži u Istri, a neke bi moglo iznenaditi kako ga je nazvala

Foto: Instagram screenshot
1/10
10.06.2021.
u 22:30

Ovo nije prvi  projekt koji Indira Levak otvara pod imenom Colonia, ime pod kojim djeluje hrvatski dance sastav čiji član nije od 2017. godine i koji postoji i bez nje.

Poznato je da pjevačica Indira Levak uvijek ima energije za nove poslovne pothvate, pa osim što trenutačno dizajnira namještaj i bavi se iznajmljivanjem apartmana - odlučila je otvoriti i beach bar. 

Bar koji je nazvala Colonia će otvoriti na plaži Martulina u Peroju.

"Ovog ljeta zabava je zagarantirana u COLONIA Beach Baru na plaži Martulina u Peroju" stoji uz Indirinu fotografiju i fotku plaže na službenom profilu bara.

Foto: Hrvatski hrvački savez

Ovo nije prvi  projekt koji Indira Levak otvara pod imenom Colonia, ime pod kojim djeluje hrvatski dance sastav čiji član nije od 2017. godine i koji postoji i bez nje. Prvo je otvorila restoran pod tim imenom, te ga je držala s bivšim suprugom narcisom Mujkićem sve do njihovog razvoda, a onda i fitness centar Body Art by Colonia.

- Redoslijed je sasvim logičan: nakon restorana dolazi teretana - kazala je na otvorenju 2008. godine. 
Restoran Colonia Mujkić je nakon razvoda vodio sam, Indira ga je prepisala na bivšeg supruga, te ga je on ponovno sam otvorio 2013. godine. Restorana više nema, a na službenoj Facebook stranici teretane zadnja objava bila je 2011. godine. 

VIDEO Aleksandar Stanković: "Prva cura me ostavila zbog Isusa, s njim se teško boriti"

Ključne riječi

Komentara 2

BE
berija
00:17 11.06.2021.

Zaobići ću to u otprilike onoliko širokom luku u kolikom zaobilazim i njenu "glazbu". Plaćen porez na reklamu ili je samo šuškica išla u džep? Da je bar otvorio neki političar, išlo bi straživanje kako je dobio koncesiju na pomorskom dobru, tko je sve korumpiran... Ona je isto tako javna osoba. Koga je podmitila? Koliko je dala?

Avatar Oneill
Oneill
10:15 11.06.2021.

Kada će mo prestati samo sve kritizirati svj moramo pljuniti u šake i gdje kako i kada snalaziti se moramo.U cijelom svijetu po samim plažama se prave Hoteli Restorani i turistički drugi obbjekti a kuće privatno se dozvoljava tek nakonkon 800 m kao napr. u Floridi i drugdje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije