Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugo lice

Pogledajte stolac koji je dizajnirala Indira Levak

SPECIJAL EKRAN 21.12.2015., Zagreb - Pjevacica Indira Levak u stolcu koji je sama dizajnirala.  Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/3
24.12.2015.
u 11:48

Popularna Indira, osim pjevanja, u posljednje vrijeme sve više njeguje i svoju drugu strast – dizajniranje namještaja.

Pjevačica Colonije Indira Levak poznata je kao žena puna energije koja se sto posto predaje poslu koji radi. Popularna Indira, osim pjevanja, u posljednje vrijeme sve više njeguje i svoju drugu strast – dizajniranje namještaja.

Strast prema dizajniranju otkrila sam sasvim slučajno, uređujući vlastiti dom prema nekoj svojoj viziji. Shvatila sam tada da me to ispunjava, da sve više listam časopise koji se bave dizajnom interijera, kupila sam i nekoliko knjiga na tu temu. Primijetili su to i moji prijatelji, a posebno moj suprug Miro koji me ohrabrio i omogućio mi da dizajniram namještaj – kaže nam Indira.

Suprug joj se, naime, bio bavio proizvodnjom sprava za vježbanje marke "Koloseum", a tehnologije proizvodnje sprava i namještaja usko su povezane pa je tako i shvatio Indirin potencijal. Odmah je počela dizajnirati, a omiljeni materijali su joj željezo, inoks, koža, kamen i staklo. – Počela sam s vrtnom garniturom koja mi je trebala za balkon. Tu me suprug uvjerio da moje ideje vrlo lako provodi u djelo. Osobito me razveselilo kada sam vidjela kvalitetu izrade, koja je na izrazito visokom nivou. Uskoro se nekoliko garnitura našlo i u prodaji. Zadovoljna sam potražnjom, s obzirom na vrijeme u kojem živimo – dodala je Indira koju dizajniranje opušta. Kada vidi neki prostor, odmah ima viziju što bi mu pristajalo.

– Vlastita proizvodnja omogućuje mi da namještaj koji zamislim u tom prostoru mogu prilagoditi mjerama i dizajnom baš za taj kutak. Stolica "Galaxy" nastala je tako po uzoru na stolicu "Barcelona", koja ima bezvremenski dizajn kojem sam se divila. Toliko je jednostavna i elegantna, a ipak tako glamurozna. Oduvijek sam željela da bude dio mog doma, ali me cijena koja je prilično visoka uvijek odbijala. Kako sam sada dobila priliku, nisam dvojila da nešto napravim i za svoj gušt – otkriva nam Indira priču o nastanku svog posljednjeg uratka, stolice "Galaxy". Nakon nje priprema još puno toga, no mora balansirati između nastupa s Colonijom i obiteljskog posla

 – Prije svega, u planu je da suprug i ja napravimo mali prodajni salon u kojem će se moći kupiti već predstavljeni proizvodi Design by Indira, a onda ću se pomalo prepustiti svojoj inspiraciji koje ne nedostaje i stvarati dalje – veli Indira te dodaje kako bi joj izložba bila veliki izazov.

– Morate se jako dobro pripremiti, posebno kad znate da ste pod povećalom struke. To će se sigurno dogoditi u budućnosti, ali ja sam ziheraš koji ide po načelu "step by step". Moram biti sto posto sigurna da je sve na visokom nivou, što se od mene i očekuje.

Komentara 3

DR
dario.rendulic
12:34 24.12.2015.

Josef Albers, Bauhaus, 1928. godina. originalno doista ;-)

BJ
Bjelovar112
13:20 24.12.2015.

Bravo Indira sad bude Stojković puko ko cimentni brus .

Avatar maxist
maxist
15:25 30.12.2015.

uskoro će se doznati da zapravo svi znaju sve, formalno obrazovanje nije bitno, pevaljke postale voditeljice, voditeljice-glumice, frizerke--spisateljice a čekam osobito znatiželjno kad će sponzoruše postati kirurginje pa operirati političare .........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije