Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA TV

IN magazin nova dnevna showbiz emisija

13.01.2009.
u 17:33

Nova TV od 26. siječnja počinje s emitiranjem nove emisije zabavnog karaktera. Kako doznajemo, riječ je o novomu dnevnom showbiz magazinu pod imenom IN magazin. Emisiju, koja će se emitirati od ponedjeljka do petka u terminu prije dnevnika, uređivat će Daniel Delale, a voditeljica "Trenutka istine" Jasna Nanut imati funkciju izvršne urednice.

Voditeljsku palicu dijelit će Ana Stunić i Mia Kovačić, a društvenu kroniku i showbiz scenu uglavnom će pratiti novinari zabavne emisije "Red Carpet". Gledatelji će u ovoj emisiji u trajanju od pola sata dobiti sve važne informacije i vijesti iz domaće i strane društvene kronike i s raznih događanja.

No, osim samih vijesti i reportaža, najavljuju s Nove, IN magazin nudit će svojim gledateljima i razne komentare i intervjue, a sve to u deset jakih rubrika i njihovih, kako kažu, još jačih nositelja. Petkom će fanovi Bijelih udovica doći na svoje jer upravo tada slijedi specijalno izdanje IN magazina koji, naglašavaju s Nove TV, bez cenzure na svoj način obrađuju Bijele udovice.

U svojoj dnevnoj rubrici pod nazivom "Život je krastavac" provokativna spisateljica Vedrana Rudan kroz niz likova komentirat će tešku hrvatsku svakodnevicu. Fani Stipković će svojih nekoliko minuta imati u rubrici "Od luzera do frajera" u kojoj će ocjenjivati tko je kakav frajer. Naime, Fani će, kažu s Nove, na cesti pronaći prosječnog mladića i u nekoliko koraka od njega učiniti poželjnog muškarca.

Rubriku "Gastonomad" preuzeo je Rene Bakalović koji će svoju pokretnu kuhinju imati na Dolcu, tik do svježih namirnica te će uz publiku i pokretni štednjak definitivno zabaviti gledatelje Nove TV. Za rubriku "Koraci" bit će zadužena Josipa Pavičić koja će poznate muškarce pred kamerama ispitati sve o njihovim privatnim životima.

Tina Katanić, bivša kraljica Hrvatske, prema izboru IN magazina bit će Hrvatska ružičasta djevojka koju će budnim okom 24 sata na dan pratiti kamere. U Tininu realityju, vidjet će se, sve je lijepo jer očito i dalje ima kraljevski tretman. Emisiju će još začiniti i rubrika "IN tema" , a obrađivat će uglavnom ono što se trača na kavama, zatim tema "Američki san", "Top ten", i "Intervju".

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije