Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabrinuti su zbog nje

Imala je 117 kg, gutala tablete, a fanovi se ne prestaju zgražati zbog novog izgleda: 'Što ti se dogodilo?'

Foto: PA/Pixsell
1/10
08.01.2023.
u 07:23

Mnogi pratitelji zabrinuti su zbog izgleda pjevačice Jessice Simpson za koju tvrde da pretjeruje s dijetama.

Glumica i pjevačica Jessica Simpson (42) pokazala je nikad vitkiju liniju na fotografiji koju je podijelila na društvenim mrežama. Jessica svakim danom izgleda sve mršavije i potpuno se promijenila. Jednom prilikom priznala je da je izgubila čak 45 kilograma, a čini se da na toj brojki nije stala iako kasnije nije komentirala svoju težinu.  Mnogi pratitelji zabrinuti su zbog izgleda pjevačice za koju tvrde da pretjeruje s dijetama.  

Na najnovijoj fotografiji pokazala je kako je obukla jaknu koju je nosila u osmom razredu osnovne škole. 

"Više ne liči na sebe, tužno", "Ovo je zabrinjavajuće", "Što ti se dogodilo u posljednjih nekoliko mjeseci? Nešto nije u redu", "Sigurna sam da nije baš zdravo kad staneš u nešto što si nosila u osmom razredu... Sada si odrasla žena", glasili su neki od komentara pratitelja.

Inače, Jessica je ranije otkrila kako je ovo već bilo treći put da je izgubila 45 kg nakon poroda.  - Trebalo mi je tri godine. Vjerujem da si trebam postaviti male ciljeve u životu jer uvijek postoje problemi koji će pokušati spriječiti i izgledati će kao da je sve nemoguće. Mali ciljevi su mi pomogli da ostvarim veći - ispričala je Simpson govoreći o svojoj nevjerojatnoj transformaciji. 

VIDEO Slavni koji su nas napustili 2022. godine

 

Ključne riječi

Komentara 2

MA
Maslac
08:55 08.01.2023.

BRAVO! Zene trebaju biti mrsave, farbe za kosu ima, lijepe garderobe ima...utegnite se , glavu gore i evo muskaraca. Pozdrav i sve najbolje.

ME
MediciKM
15:20 09.01.2023.

Osjećam se lijepa je film koji bi trebala pogledati svaka žena na kugli zemaljskoj. Bio je jučer na TV.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije