Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pretjerali?

Igra prijestolja – Gledatelji odustaju od serije zbog brutalne scene silovanja?

igra prijestolja
Foto: PR
1/6
21.05.2015.
u 09:11

Scena je bila toliko degutantna da su neki odustali od gledanja serije. Brojne gledateljice u SAD-u složile su se da je ekipa serije pretjerala

Jesu li scenaristi 'Igre prijestolja' pretjerali? Mnogi se slažu da jesu, jer ih je zgrozila najnovija epizoda pete sezone hit serije.

Naime, gledatelji su šokirani kontroverznom scenom silovanja Sanse Stark. Scena je bila toliko degutantna da su neki odustali od gledanja serije. Brojne gledateljice u SAD-u složile su se da je ekipa serije pretjerala.

Kritičarke Vanity Faira i Salona kazale su kako je ovaj potez potkopao sve što su postigli od kraja prošle sezone. No, primjerice, novinarka Washington Posta tvrdi da u svemu nema ništa sporno jer su takve, uznemirujuće scene, tipične za ono što smo dosad viđali.

>>Najbolji modni trenuci serije Igra prijestolja

>>Maras tvrdi da Igra prijestolja donosi 60 milijuna kuna

Komentara 12

DA
Dany505
09:33 21.05.2015.

Glupost,serija je odlicna,ali 10 epizoda po sezoni je malo.Produkcija je ogromna i velik zalogaj je zagrizla,ono sto gledatelje zanima kod "svojih" junaka dobiva na kapaljku..Prati se puno likova i na koncu ono zbog cega je najvise pratis bude u 15 min.sezone.Malo serija,prevelik opseg radnje,7 kraljevstva,i bojim se da ce se pogubit,jos od 4 sezone mi se to cini a 5 nije popravila nista.Ipak je na koncu jedva cekana :)

Avatar Jure_Trupina
Jure_Trupina
13:36 21.05.2015.

Glupost od vijesti. Scena silovanja traje 6,7 sekundi i ne prikazuje sam čin. Takvih scena ima po svim mogućim filmovima i serijama

DU
Deleted user
09:36 21.05.2015.

Kome se ne sviđa neka gleda Teletabise, Spužva Bob ili nešto što je prikladno za njihov uzrast i inteligenciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije