Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrška u Tel Avivu

Igor Štimac je navijao, ali i obišao znamenitosti Izraela

ŠTIMAC
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/3
10.10.2010.
u 19:25

Tijekom subotnje večeri na tribinama stadiona u Tel Avivu među najzapaženijim navijačima bili su Mario Petreković i Robert Knjaz.

Pet čartera naših navijača vratilo se jučer u Zagreb s velikim osmijehom na licu. Dan prije kvalifikacijske utakmice Izrael – Hrvatska, u Tel Avivu su se već bili smjestili Branka i Hrvoje Krstulović, Ivana Đeldum, djevojka Slavena Bilića, Božo Prka, Damir Kajin, Mirna Maras, Robert Knjaz i Mario Petreković... a oni su samo neke od naših poznatih osoba koju su u Izraelu zdušno bodrili vatrene.

Bivši vatreni, Igor Štimac, također ovaj nogometni spektakl ne bi propustio ni za što na svijetu. Nekadašnji reprezentativac vikend u Izraelu proveo je s navijačima te s njima obilazio znamenitosti Svete zemlje.

Tijekom subotnje večeri na tribinama stadiona u Tel Avivu među najzapaženijim navijačima bili su Mario Petreković i Robert Knjaz. Osim glasne i originalne podrške našim nogometašima, ovaj je televizijski tandem svojom opravom osvojio i izraelske navijačice pa su umjesto u teren Izraelke gledale u njih dvojicu.

Komentara 3

VO
vojvo
20:35 10.10.2010.

neka mi netko objasni tko je to štimac , ako je to ona individua koja financira ratne zločince koji su u bjegu onda svaka čast vama kao novinarima što ga uopče stavljate u novine . sada je nadam se i svima jasno zašto se je pojavio onaj transparent na tribini kako kaže novinarčić štimac je bio sa navijačima šteta što nije rekao istinu da navijači nisu bili sa štimcem. to bi im bilo ispod časti.

ZO
Zonasumraka39
10:53 11.10.2010.

vojvo Takvima kao tebi, stalno se priviđaju fašiti i ustaše.....

ZO
Zonasumraka39
10:54 11.10.2010.

Zar je to Damir Kajin navijao za Hrvasku, ma ne vjerujem, navijao je za svoju masoneriju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije