Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
30 GODINA LJUBAVI PREMA SAKSOFONU

Igor Geržina: Nakon što se slegnu dojmovi s koncerta, dovršit ću novi album!

Igor Geržina
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/19
19.10.2015.
u 14:49

Saksofonist Igor Geržina održao je veliki slavljenički koncert u Satiričkom kazalištu Kerempuh te je uz poznate glazbene goste i prepuno kazalište na najljepši mogući način proslavio 30 godina umjetničkog djelovanja i sviranja saksofona.

Najpoznatiji hrvatski saksofonist Igor Geržina na najbolji je mogući način proslavio 30 godina umjetničkog djelovanja u rasprodanom Kerempuhu koncertom pod nazivom "Saksofon i ja - naših prvih 30 godina".

Na pozornici Kerempuha su se uz Igora Geržinu izmjenjivali pjevačka diva Nina Badrić uz veliki hit 'Ja za ljubav neću moliti', legendarni pjevač Aki Rahimovski s pjesmom 'Mir na jastuku', najljepši glas Hrvatske Jacques Houdek uz romantičnu pjesmu 'Živim za to', Ervin Baučić podsjetio nas je na grupu Hotline i pjesmu 'Nisam ja za dugo', Valerija Nikolovska otpjevala je pjesmu 'When I Think of You', a pjevač Mirza Soul Shadow izveo je pjesmu 'Better Man' s kojom je Geržina postigao i zapažen uspjeh u stranom radijskom eteru. Na kraju koncerta, u samoj završnici, na pozornicu se popeo odličan zbor Izvor koji su izveli Igorovu autorsku skladbu 'Dream for the Future'.

Brojni poznati gosti i publika na kraju su dugačkim pljeskom odali priznanje ovom vrhunskom umjetniku te se deveteročlani ansambl popeo na bis, a neumorni saksofonist za kraj je odsvirao svoj veliki instrumentalni hit 'Funky Business'.

- Sretan sam. Uživao sam na bini i ovim putem još jednom zahvaljujem svim dragim pjevačima koji su uveličali ovaj koncert, dečkima iz benda, organizatorima i partnerima, a najviše zahvaljujem svojoj vjernoj publici, koja mi je najveća motivacija. Čim se slegnu dojmovi vraćam se u studio i dovršavam novi album – izjavio je nakon koncerta Igor Geržina.

Organizatori koncerta su tvrtka Status produkcija i Večernji list, a sponzor koncerta je jedna od vodećih specijaliziranih tehnoloških grupacija u regiji te najveća tvrtka za geoinformatiku, GDi Grupa kroz svoj program GDi For The Arts koji svojim doprinosom potpomaže i promiče umjetničke vrijednosti te širenje kvalitetne glazbe hrvatskih i regionalnih jazz glazbenika. 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije