Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skuplja snagu

Idiličan zimski odmor Maje Lene Lopatny, s majkom se odmara na Mrežnici

Maja Lena
Foto: Facebook
1/4
30.12.2014.
u 23:00

Iako zbog posla, ali i Majinih fakultetskih obveza, majka i kći rijetko uspijevaju uskladiti rasporede, ove zime dale su si oduška

Da je zima njezino doba, iz dana u dan pokazuje Maja Lena Lopatny. Svoje privatne fotografije mlada TV voditeljica i studentica novinarstva često objavljuje na društvenim mrežama, no s nedavno objavljenim zimskim fotografijama Maja je osvojila sve.

– Djeca se igraju! Napokon došle na svoje – napisala je Maja ispod fotografije na kojoj uživa u snježnim radostima.

Foto: Facebook/ Naš potok

Prvi ovogodišnji snijeg lijepa voditeljica dočekala je u Zagrebu, a nakon toga s poznatom glumicom Mijom Begović uputila se na kraći zimski odmor.

Iako zbog posla, ali i Majinih fakultetskih obveza, majka i kći rijetko uspijevaju uskladiti natrpane rasporede, ove zime dale su si oduška. Hladne zimske dane zajedno provode u kući na Mrežnici u društvu kujice Maze.

– Obožavamo Mrežnicu, ovdje je sve kao u bajci. Mir koji ovdje vlada ne može se opisati – otkrila nam je Maja i dodala kako upravo na Mrežnici skuplja snagu za doček Nove godine koji će provesti s prijateljicama u Zagrebu.

>>Seksi Maja Lena Lopatny obara s nogu u bijelom badić

>>Maja Lena Lopatny pokazala gola leđa u društvu Kristine Lumbar

Komentara 3

ŠO
Šokac1
00:07 31.12.2014.

Gđica Lopatny (s majkom) odmara što? Umorne noge, rit? Lektori VL-a zar ste zaboravili da je glagol odmarati povratni, dakle ispravno je "odmarati se". Uopće, zašto se tolerira silovanje hrvatskoga književnog jezika srbizmima? Sve više i sve bezobzirnije - čak i sa riječima koje se prije 1990. nikada nisu rabile u Hrvatskoj. Slovenci su sve izraze maksimalno "slovenizirali", Crnogorci normalno govore svojim jezkom, Srbi isto tako, Makedonci također. Samo se Hrvatima osporava pravo na njihov (hrvatski) jezik, pročišćen od tuđica. A imamo svoju vlastitu državu!

DA
dabssa
03:32 31.12.2014.

A kad Majica kaka, dali smrdi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije