Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljeto renata sopek

Idealno – Spoj sportskog adrenalina i ludih noćnih izlazaka

15.08.2014., Dubrovnik - Renata Sopek isprobala flyboard u uvali Lapad.  Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/4
25.08.2014.
u 11:19

RTL-ova voditeljica na godišnjem radi sve što ne stigne tijekom godine, a to podrazumijeva i tulumarenje i plesanje satima

Ljetovanja lijepe voditeljice RTL televizije i instruktorice fitnesa Renate Sopek kombinacija su sunčanja, plivanja i lješkarenja na plaži te raznih sportskih aktivnosti kojima ta ovisnica o adrenalinu hrani svoj avanturistički duh, ali i održava kondiciju. Posjetila je ovog ljeta tako adrenalinski park Cadmos Village u Konavlima i ondje prošla sve četiri razine, a u uvali Lapad prvi put osjetila je čari sve popularnijeg flyboarda, naprave s pomoću koje se lebdi nad morskom površinom.

Rano ustaje i uživa u tišini

Flyboard je genijalan! Trebalo mi je neko vrijeme da nađem balans i da ne završim svako malo u moru – kaže Renata i dodaje da nije osjetila ni trunku straha kad se vinula u zrak iznad vode. – Ma kakav strah, što sam ja sve već prošla – kaže smijući se voditeljica pa otkriva koji su od tih sportova najviše po njezinu guštu: – Skokovi padobranom pružaju neponovljiv doživljaj i osjećaj. Uvijek se vraćam raftingu i često sudjelujem na regatama na Zrmanji gdje postižem odlične rezultate s ekipom. Volim i stand-up paddling, veslanje stojeći na dasci. Veslala sam kroz kanjon Zrmanje, divno je uživati u miru i tišini prirode. Tu i tamo obori vas vjetar pa padnete u vodu, ali naučite se na to. Po običaju, godišnji odmor provodi s dečkom Sergejem Bijelićem i društvom. Turneju je počela u srpnju u Dubrovniku, slijedio je Split pa Pag... I na odmoru budi se s prvim zrakama sunca. – Htjela bih dulje spavati na godišnjem, ali ne mogu si pomoći. Jedan dan probudila sam se u pet i nisam više mogla zaspati. Dok se ostali ne probude, sama sam na plaži ili suptilno bučim tako da se još netko probudi pa da odemo na kavu – priča sa smiješkom. Ćudljivog vremena kakvo prati ovo ljeto, kaže, ne boji se jer gdje god dođe prati je lijepo vrijeme. – Još nisam imala dan na moru da je bilo ružno vrijeme. Ako je prije i poslije negdje i bila kiša, za mog boravka ondje bilo je lijepo vrijeme – zadovoljno ističe Renata čiji je plan da sve što tijekom godine ne stigne zbog posla, nadoknadi na godišnjem, a to podrazumijeva i tulumarenje.

Novi projekt na jesen

– Na moru uvijek izlazim navečer i satima plešem! Bila sam na Zrću i u dubrovačkom Revelinu, volim klubove na otvorenom – ističe. Polako razmišlja i o poslovnim pothvatima i fakultetskim obvezama na studiju komunikacijskog menadžmenta koje je čekaju kad se vrati s mora.– U rujnu ću svoju internetsku stranicu Ultrafit popuniti novim vježbama, počinje mi druga godina studija, a radit ću i novi projekt u magazinskom dijelu programa RTL-a vezan uz zdravi život koji će početi na jesen – najavljuje Renata.

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL/Screenshot Twitter

>>Renata Sopek pokazala istrenirano tijelo u seksi haljini

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:53 25.08.2014.

Evo,nema se o cemu pisati, pa se izmisljaju zanimljive osobe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije