Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na facebooku

Prester podijelila dirljiv status: 'Nisu nam davali puno šansi. Protivili su se mnogi, svašta mi pisali. Prošlo je 10 godina'

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/9
31.08.2022.
u 15:06

Ida je napisala kako vezi nje i njezina supruga Vanija mnogi nisu davali šansu, no prošlo je 10 godina i većina je prihvatila da je ljubav - ljubav.

Pjevačica i voditeljica Ida Prester (43) na društvenim je mrežama podijelila emotivan status. Ida je napisala kako vezi nje i njezina supruga mnogi nisu davali šansu, no prošlo je 10 godina i većina je prihvatila da je ljubav - ljubav. 
 
"Ljubav. Nisu nam davali puno šansi. Protivili su se mnogi, svašta mi pisali. Prošlo je 10 godina. Ružnih komentara je sve manje, prihvatila je većina da je ljubav ljubav. Danas se u Srbiji ružno piše o nekim drugim ljudima koji se vole i žele slaviti ljubav. Opet mnogima ne paše, nije po nekoj imaginarnoj normi. A ljubav ne pita, ne traži vašu dozvolu, ona je prirodna i najljepša. I događa se bez obzira na granice, boje, oblike, spolove i rodove. Možda ce opet proći 10 godina dok ljudi ne prihvate, dok se ne krenu radovati tuđoj sreći. A tih 10 godina sreće ćemo nekome oduzeti, možda baš nekom koga volimo. Pokrenimo promjene već danas." napisala je Prester osvrnuvši se na moguće otkazivanje EuroPridea u Srbiji. 

 

Ida je inače, prije nekoliko dana otkrila kako se ona i njen suprug Vani, sele se u novi dom. Napisala je da joj je ovo 19. put u životu da se seli te da je živjela u čak četiri zemlje i šest gradova. 

"Selidba! Opet! Izračunala sam, ovo mi je 19.put u životu. Selila sam se u četiri zemlje, šest gradova, solo, s dečkima/muževima, u svoje stanove, studentske domove, podstanarstvo.. svaka selidba ima svoju priču, označava kraj jedne etape. A prtljaga se samo množi, kao i djeca, uspomene.. Kombiji su sve veći, a bome i stres" započela je Prester. "Svaki put si mislim - to je sad valjda to za neko vrijeme, bacam sidro, a onda me život demantira. Baci te bez puno pitanja, pa se ti snađi. Evo i sada, vjerujem da sam došla do zadnje postaje. Baš bih voljela. Možda doživotno. Zajedno smo došli. Ali tko zna..  Goodbye Zelengaj, bilo je diivno! Pratimo se u sljedećim epizodama" napisala je Ida.

VIDEO Prošlo je 25 godina od stravične nesreće u kojoj je poginula princeza Diana: 'Svijet je i dalje oplakuje'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije