Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Ibrahim ipak vraća Firuze u harem!

Uvjerena da je ispunio obećanje i poslao Firuze na put za Egipat, Hurem dopusti Ibrahim-paši da upozna svoju kćer
26. veljače 2013. u 12:48 1 komentara 6 prikaza
sulejman  (1)
Foto: RTL televizija
Pogledajte galeriju 1/6

Ibrahim-paša nije ispunio svoj dio nagodbe sklopljene s Hurem i vraća sultanovu miljenicu natrag na dvor! Bijesna kao nikad dosad, Hurem ne oprašta grijehe svojih neprijatelja, već sprema novi napad na Firuze!

Uvjerena da je ispunio obećanje i poslao Firuze na put za Egipat, Hurem dopusti Ibrahim-paši da upozna svoju kćer. Za to vrijeme Firuze proživljava pakao na brodu, sanja da ispija otrov koji joj je dala Hurem i tako prihvaća činjenicu da je zauvijek izgubila Sulejmana. Međutim, njezine iluzije o smrti razbije dolazak Nasuh-efendije koji je vraća natrag u palaču. Hurem će postati svjesna Ibrahim-pašine prevare kad u haremu vidi Firuze, živu i zdravu…

U međuvremenu, Mahidevran traži načine kako iz palače izbaciti kradljivicu Dijanu koja stvara nove probleme u njezinom haremu, a Sulejman i njegova svita spremaju se na odlazak u Manisu kako bi proslavili rođenje Mustafinog prvog djeteta. No prije odlaska, Hurem naredi Rustem-agi da iskoristi odsutnost dvorana kako bi napokon ubio Firuze.

Hurem neće oprostiti Ibrahimu što nije održao riječ. Kako će mu se osvetiti, pogledajte u novoj epizodi serije \"Sulejman Veličanstven\" u utorak, 26. veljače u 21 sat na RTL Televiziji!

Plazma keksi
BAŠ KAO NEKADA
Stvari koje se godinama nisu promijenile, a svejedno ih obožavamo
  • Avatar mate112
    mate112:

    ništa se ne brinite, uskoro će Firuze letit iz harema, i Ibrahima će suljo dat zatuć.. aliiiii opet spletke