Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sulejman

Ibrahim ipak vraća Firuze u harem!

sulejman  (1)
Foto: RTL televizija
1/6
26.02.2013.
u 12:48

Uvjerena da je ispunio obećanje i poslao Firuze na put za Egipat, Hurem dopusti Ibrahim-paši da upozna svoju kćer

Ibrahim-paša nije ispunio svoj dio nagodbe sklopljene s Hurem i vraća sultanovu miljenicu natrag na dvor! Bijesna kao nikad dosad, Hurem ne oprašta grijehe svojih neprijatelja, već sprema novi napad na Firuze!

Uvjerena da je ispunio obećanje i poslao Firuze na put za Egipat, Hurem dopusti Ibrahim-paši da upozna svoju kćer. Za to vrijeme Firuze proživljava pakao na brodu, sanja da ispija otrov koji joj je dala Hurem i tako prihvaća činjenicu da je zauvijek izgubila Sulejmana. Međutim, njezine iluzije o smrti razbije dolazak Nasuh-efendije koji je vraća natrag u palaču. Hurem će postati svjesna Ibrahim-pašine prevare kad u haremu vidi Firuze, živu i zdravu…

U međuvremenu, Mahidevran traži načine kako iz palače izbaciti kradljivicu Dijanu koja stvara nove probleme u njezinom haremu, a Sulejman i njegova svita spremaju se na odlazak u Manisu kako bi proslavili rođenje Mustafinog prvog djeteta. No prije odlaska, Hurem naredi Rustem-agi da iskoristi odsutnost dvorana kako bi napokon ubio Firuze.

Hurem neće oprostiti Ibrahimu što nije održao riječ. Kako će mu se osvetiti, pogledajte u novoj epizodi serije \"Sulejman Veličanstven\" u utorak, 26. veljače u 21 sat na RTL Televiziji!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar mate112
mate112
14:04 26.02.2013.

ništa se ne brinite, uskoro će Firuze letit iz harema, i Ibrahima će suljo dat zatuć.. aliiiii opet spletke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije