Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEBI ZA GUŠT

Ian McKellen kupuje pub u Londonu star tristo godina

ian
Pixsell
12.09.2011.
u 13:57

Isti pub inspirirao je pisca Charlesa Dickensa koji se često ondje znao popeti na stol i pjevati gostima.

Pub u istočnom dijelu Londona, koji već godinama posjećuje, sir Ian McKellen odlučio je učiniti svojim vlasništvom. Sadašnja vlasnica popularnog puba The Grapes starog tristo godina otkrila je da slavni britanski glumac pregovara o njegovoj kupnji.

Isti pub inspirirao je pisca Charlesa Dickensa koji se često ondje znao popeti na stol i pjevati gostima.

Nezaboravni čarobnjak Gandalf iz “Gospodara prstenova” sa svoje 72 godine više se ne osjeća dovoljno vitalnim da vodi gostionicu pa će zaposliti nekog drugog, a on će i dalje bezbrižno uživati u druženjima i piću na svom omiljenom mjestu za opuštanje, koje se nalazi nedaleko od njegove kuće.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije