Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadili smo...

Iako sam Zagrepčanka kad sam ljuta beštimam na splitskom

'suncana_nnn_ekr_131112'
''
17.11.2012.
u 11:00

Glavna spletkarica i lažljivica u "Ruži vjetrova" Karmen Sunčana Lovrić koja igra Jelenu, bešćutna je, hladna, sa samo jednim ciljem - dobro živjeti na tuđi račun.

Zagrebačka glumica svojim je psinama u \"Ruži vjetrova\" nadmašila čak i Seku Odak. Glavna spletkarica i lažljivica, bešćutna je, hladna, sa samo jednim ciljem - dobro živjeti na tuđi račun.

Kakav je osjećaj igrati majku čije je dijete smrtno bolesno?

– Grozan. Otkako snimam, silno sam vezana uz malog Roka Glavinu i često plačem snimajući te scene. Bolno je gledati dijete kako polako umire, a pritom ništa ne možeš učiniti.

Što vam kažu na ulici? Špotaju li vas zbog zločestoće lika koji igrate?

– Zaustavljaju me svaki dan. Smiju se, ali znaju i reći \"Ma baš ste grozni u seriji\". Potom malo porazgovaramo pa shvate da sam sasvim drukčija. Iznenade se mojom jednostavnošću.

Čime ste se nagradili za kraj prve, uspješne sezone?

– Na dva sam tjedna sama otputovala na Lastovo i baš se opustila. Trebalo mi je da se maknem od svih i odmorim se, a Lastovo jest mala oaza mira.

Što vam kažu doma u Zagrebu kad vam pobjegne splitski dijalekt?

– Obično \"Izađi iz uloge!\", pa se prebacim na \'kaj\'. Dogodi se, kad me netko razljuti, da počnem i beštimati na splitskom.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije