Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"larin izbor"

Iako prezire bogataše, škveranin Mate osvojit će srce Nikol Zlatar

larin (1)
Foto: Nova TV
1/4
08.11.2011.
u 15:21

Njegov lik Mate je pošten i radišan čovjek koji je odrastao bez roditelja. Uvjeren kako se novac mora pošteno zaraditi, krvav i težak posao u škveru prihvatio je bez zadrške.

Milijun gledatelja koji prate seriju "Larin izbor" ovog će tjedna upoznati Matu, radnika u škveru, koji će se zaljubiti u zanosnu Nikol Zlatar (Jagoda Kumrić). Zgodnog zavodnika utjelovit će glumac Dino Rogić.

Ovaj mladi i perspektivni glumac rođen je u Kölnu 1984. godine, a diplomirao je na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu. Dino je već ostvario mnogobrojne uloge u kazalištu, a glumio je i u filmu "Superglued". Sa svojih 191 cm visine ovaj markantni glumac zasigurno će steći mnogobrojne obožavateljice u Hrvatskoj.

Njegov lik Mate je pošten i radišan čovjek koji je odrastao bez roditelja. Uvjeren da se novac mora pošteno zaraditi, krvav i težak posao u škveru prihvatio je bez zadrške. Iako prezire bogataše, Mate ipak neće moći odoljeti čarima lijepe Nikol Zlatar.

Komentara 1

SP
splitskaljeta
22:38 08.11.2011.

Domaća TV serija očito ima puno gledatelja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije