Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
voda s porukom osvaja

I Severina vjeruje da se pozitivnim mislima može mijenjati stvarnost

Severina
Foto: Ino Zeljak
1/9
09.05.2015.
u 13:55

Pjevačica se pridružila brojnim poznatima na predstavljanju nove edicije bočice Jane "Voda s porukom"

Inspirativne poruke na bočici Jane prvi su put predstavljene prije dvije godine i otada ne prestaju biti temom brojnih gradskih ćakula.

Ovih dan predstavljena je nova edicija bočica Jana ‘Voda s porukom’ koje krase poruke afirmacije Louise Hay, začetnice teze da se pozitivnim stavom može promijeniti stvarnost.

Afirmacijama na Jana bočicama može se osloboditi put do ostvarenja vlastite sreće, a u moć pozitivnih misli uvjerila se i pjevačica Severina.

Motiv leptira, živih, ali nježnih boja daju novim Jana bočicama posebnu lepršavost i lakoću, predstavljajući u najboljem svijetlu poantu kojom Jana želi prenijeti kroz svoje afirmativne poruke, dajući ljudima alat kojim sami mogu napraviti promjenu i dovesti u svoj život sve što žele.

Što znače poruke Louise Hay, gostima su pojasnile i voditeljica Sanja Doležal te Ornela Šare, lifecoach po metodi Louise Hay i osoba koja je kroz svoje radionice i rad s afirmativnim porukama usmjerila stotine ljudi na pozitivne promjene.

Uz novu ediciju Jana bočica svi prisutni imali su priliku čuti i neke od najvažnijih smjernica koje se nalaze u knjizi Louise Hay ‘Kako iscijeliti duh i tijelo’, ali i saznati zašto su afirmacije neophodne za uspjeh u mnogim sferama života – u poslu, sportu, ljubavi i međuljudskim odnosima.

A da je afirmacija unutarnja sila koja čovjeku daje moć da preuzme svoj život u svoje ruke te se danas ubraja u jedne od najboljih tehnika razvijanja pozitivnog mišljenja uvjerili su i  Martina Todorić, Andrea i Hrvoje Čermak, Iva i Boško Balaban, Branka Krstulović, Martina Podgorski, Iris Androšević Pinjuh, Ankica Dobrić, Blaženka Leib, Bruno Šimleša te mnogi drugi ljubitelji afirmativnih poruka Louise Hay.

>>Njezine poruke odnedavno su na bočicama vode, a po njenim uputama i Hrvati traže duhovni mir

Komentara 10

Avatar Equinox
Equinox
00:35 10.05.2015.

Zeka koja se seksa prije braka nema pozitivnih misli a jos manje ta koja lomi brakove Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta. Što može gola i hladna istina, protiv blistavih čari laži?

BA
basilije
00:06 10.05.2015.

koje šarlatanstvo, nemreš vjerovat

PR
protuudar
09:24 10.05.2015.

Od danas ne pijem janu...bojkot...pa kaj budu mi takve davale pozitivne misli...fuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije