Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dao podršku

I on se uključio! Poznati kuhar Rudolph van Veen kuha za žrtve poplava

Rudolph van Veen
Foto: Twitter
20.05.2014.
u 09:21

Poznati nizozemski kuhar Rudolph van Veen danas će kuhati za žrtve pogođene poplavama, smještenima u beogradskom hotelu Slavija

Dok se zbrajaju prve posljedice razornih poplava koje su pogodile Hrvatsku, BiH i Srbiju, brojni su poznati ponudili humanitarnu pomoć, poslali apele za pomoć ili pomažu onako kako im se čini najbolje.

Tako će poznati nizozemski kuhar Rudolph van Veen danas kuhati za žrtve pogođene poplavama, smještenima u beogradskom hotelu Slavija. Poznati kuhar s televizijskog kanala 24kitchen, koji je prije nekoliko dana gostovao u Hrvatskoj, na društvenim mrežama objavio je potporu stradalima u razornim poplavama u Bih i Srbiji.

Van Veen bi trebao večeru pripremiti za oko 400 majki s djecom koje su evakuirane iz poplavljenih područja.

>>Rudolph van Veen u Zagrebu kuhao za obožavatelje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije