Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12. godišnjica braka

I on prati trendove: Željko Bebek sa suprugom napravio 'selfie' iz kreveta

željko bebek
Foto: Facebook
10.04.2014.
u 19:41

Romantične dane proslavili su izletom u dvorac Trakošćan, odakle su objavili brojne fotografije na Facebooku...

Željko Bebek proslavio je sa suprugom Ružicom 12. godišnjicu braka. Romantične dane proslavili su izletom u dvorac Trakošćan, odakle su objavili brojne fotografije na Facebooku. Osim toga, Bebek je pokazao da i dalje prati trendove te je na istoj društvenoj mreži objavio 'selfie' iz kreveta.

Sa suprugom je pozirao u krevetu te svima poželio dobro jutro. – Dobro jutro svima... A nama... Ljubavi, sretna 12. godišnjica braka', napisao je Bebek. Romansa između glazbenika i njegove treće supruge započela je kada je ona zatražila autogram od svog velikog idola.

 

>>Željko Bebek: Indexi su pisali glazbenu povijest naših prostora!

Komentara 2

TT
tik tak
07:13 11.04.2014.

E moj Željac,pogledaš li se ti ponekad u ogledalo?

VA
VašNovinar
15:51 21.04.2014.

Krasan sebić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije