Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KREATIVNI GLASAČI

I njeno ime je osvanulo na listi! Hrvati na lokalnim izborima glasali za Bahru

Foto: Screenshot/Instagram
1/11
18.05.2021.
u 18:30

Glasači su na društvenim mrežama podijelili fotografije glasačkih listića gdje su naveli Bahru pod zasebnim brojem kao njihovu kandidatkinju.

Na proteklim lokalnim izborima u Hrvatskoj neki su glasači odlučili istaknuti svoje nezadovoljstvo ponuđenim kandidatima te dodali vlastiti izbor ispod navedenih lista. Tako se na nekoliko glasačkih listića pojavilo i ime najpopularnije natjecateljice emisije "Ljubav je na selu" Bahre Zahirović.

Njezina popularnost izrasla je iz sudjelovanja u popularnom RTL-ovom showu, a gledateljima se toliko uvukla pod kožu da su zapravo htjeli glasati za nju na lokalnim izborima. Naime, našla se na glasačkom listiću župana Splitsko-dalmatinske županije te na popisu kandidata članova zagrebačke županijske skupištine.

Foto: FIBA/Screenshot

Zagrepčanka Bahra Zahirović javnosti je najpoznatija iz showa 'Ljubav je na selu'. Gledateljima je odmah zapala za oko zbog svoje vedrine i optimizma, a nakon emisije postala je još veći hit na društvenim mrežama. 

U ovoj sezoni popularnog showa, Bahra je obilježila epizode razgovorima s kandidatima, ali i Tajlanđankom Patty za koju se odlučio farmer Marijan.

- Shvatila sam i upoznala sam da je divna žena, dobrodušna, da je spremna za brak i život i da može biti gazdarica i preuzeti svu vlas i kuhinju jedne žene što je najbitnije - objasnila je Bahra za RTL. 

- Patty, pliz. Budi dobra Marijanu. Voli ga punim srce. Yes, OK? - rekla joj je, pružila ruku potom zagrlila te zaključila: "Danke schön."

- Pratila sam ih i tu sam ipak uočila i spoznala da će tu ipak biti sreće za njihovu budućnost i osjećam da će oni ostati zauvijek - komentirala je.

- Patty, ti si meni ok. Dobra Kineskinja. Vrlo si vrijedna, inteligentna i ti pripadaš Marijanu - rekla je Bahra nakon zagrljaja.

VIDEO Sretno večeras, Albina!

 


 


 

 

Ključne riječi

Komentara 2

TI
Tihana99
19:30 18.05.2021.

Jesu li to oni koji su smatrali da na listama nije bilo dovoljno bosanaca?

BU
burza
18:57 18.05.2021.

Dno dna to je sluzbeni dokument i sa time se nebi smjelo ovako postupati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije