Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
beznadno romantičan

I nakon 26 godina braka supruzi ostavlja ljubavne poruke

tom selleck
Foto: Vince Flores/Press Association/PIXSELL
1/3
04.04.2014.
u 16:54

Glumac Tom Selleck (69) uživa u bračnoj sreći s drugom suprugom Jilly Mack (56) i nakon 26 godina braka. Dogovorili su se da se nikada neće svađati

Glumac Tom Selleck (69) uživa u bračnoj sreći s drugom suprugom Jilly Mack (56) i nakon 26 godina braka. Dogovorili su se, naime, da se nikada neće svađati.

– Prije mnogo vremena shvatili smo da je svađa gubitak vremena. Ako imamo različito mišljenje oko nečeg, sjednemo i uz šalicu čaja ili ručak raspravimo stvari – otkrio je Selleck prijatelju.

– Jilly ima odličan smisao za humor, pa naši razgovori završe s mnogo smijeha, a kako se kaže, smijeh je najbolji lijek – objašnjava glumac.

Ljubavni "golupčići" žive na ranču u Kaliforniji zajedno sa 25-godišnjom kćeri Hannom.

– Tom ugađa Jilly. Svako jutro nosi joj čaj u krevet. Ostavlja joj ljubavne poruke po kući kako bih ih pronašla dok je on svaki drugi tjedan u New Yorku zbog snimanja serije. Također joj šalje seksi SMS-ove, a lokalnog cvjećara zove osobnim imenom jer joj stalno šalje cvijeće – otkrio je Selleckov prijatelj.

>>Golema kuća i zanosno tijelo nisu uvjet za dug i sretan brak, ali ovo jest

Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL

Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije