Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dečko na selu

I Kristijan Curavić na popisu natjecatelja ovogodišnje Farme

kike curavić
marko prpić/pixsell
11.03.2010.
u 17:08

Bila sam jako protiv toga, nisam oduševljena idejom, ali Kike je punoljetna osoba i zna vrlo dobro što radi - rekla nam je Nikolina.

Ovogodišnja Farma bit će posebno uzbudljiva za voditeljicu istoimenog showa Nikolinu Pišek čiji se zaručnik naš najbolji ronilac na dah Kike Curavić našao na šarenom popisu natjecatelja popularnog reality showa.

- Stvar je u tome što Nikolina može vidjeti sve što ja radim, a ja ne. Mislim da će nam to dobro doći, zaželjet ćemo se jedno drugog - rekao je Kristijan kojeg u njegovoj novoj avanturi, na izenađenje mnogih,  zaručnica Nikolina Pišek nije podržala.

 - Bila sam jako protiv toga, nisam oduševljena idejom, ali Kike je punoljetna osoba i zna vrlo dobro što radi. Odluka je nejgova, ima dovoljno godina i iskustva da sam za sebe odlučuje - priznala nam je lijepa voditeljica dodavši da joj neće biti nimalo neugodno pratiti Kikinu svakodnevicu na Farmi jer je nema čime razočarati.

 - Kike je odgovoran dečko, u njega imam potpuno povjerenje - zaključila je Nikolina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije