Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neraskidiva ljubav

I. Kovač s klapom Bunari snimila spot i posvetila ga djetinjstvu

ivana kovač
vl
25.10.2012.
u 11:44

Redatelj spota je Željko Petreš, a spot je sniman na lokacijama koje su posebno istaknule ljepotu i čari Dalmacije

Pjesma "Dalmacijo, srce oca moga" autora Pere Kozomare i Roberta Pauletića u izvedbi Ivane Kovač i klape Bunari iz Vodica u nekoliko je navrata proglašena najslušanijom pjesmom ovog ljeta. Ivana je pjesmu posvetila svom djetinjstvu u Dalmaciji i u njenoj izvedbi vidi se neraskidiva ljubav koja je povezuje s ocem i podnebljem iz kojeg su oboje potekli. 

S klapom Bunari kći Mate Miše Kovača snimila je i spot za ovu pjesmu, a redatelj Željko Petreš potrudio se izabrati lokacije koje će još više istaknuti ljepote i čari Dalmacije, okrutnost i blagostanje njena krša. Spot je sniman nekoliko dana u Vodicama, Šibeniku, Tribunju i Murteru.

Ivana će sutra s ocem stati na pozornicu na velikom Mišinu koncertu koji se održava u Rijeci u Dvorani mladosti.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije