Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolina sunca: Kristijan Vitezović ne obožava golotinju

I. Herceg ne odlazi iz sapunice zbog objave svojih nagih fotografija

herceg
Marija Bota
08.10.2009.
u 18:57

Iako i u seriji glumi miroljubivog lika, Kristijan i nije tako nevinašce jer se, premda ima djevojku Irenu, bez previše razmišljanja upustio u očijukanje s Anom Vilenicom koja glumi mladu udovicu Evu Kralj.

Iako je u HTV-ovoj sapunici "Dolina sunca" bez problema pokazao svoj savršeno istesan torzo, glumac Ivan Herceg navodno se jako naljutio kad su fotografije takvog sadržaja izišle na naslovnici jednog domaćeg tjednika. Hercegu, koji u seriji glumi mirnog i simpatičnog Kristijana Vitezovića, navodno je puknuo film kad je vidio naslovnicu te je zaprijetio kako će zbog toga napustiti ekipu telenovele koju proizvodi Ring Multimedia.

Nagađanja da je zbog toga čak pet sati bjesnio i prijetio ovaj 28-godišnji glumac oštro demantira.

- Zar ne zvuči nerealno i smiješno da sam zbog objavljenih fotografija bjesnio pet sati - kaže Herceg koji je zadovoljan izgledom pa nema nikakvih problema da i ostali "pasu oči" na njegovu seksi torzu.

- Pa, nije baš da imam 30 kilograma viška - samouvjeren je glumac.

Iako i u seriji glumi miroljubivog lika, Kristijan i nije tako nevinašce jer se, premda ima djevojku Irenu, bez previše razmišljanja upustio u očijukanje s Anom Vilenicom koja glumi mladu udovicu Evu Kralj. Nevinašce nije ni privatno jer, kako je sam priznao, bio je u takvim situacijama i uvjeren je da nitko nije toliki čistunac da se barem jednom nije našao u takvoj kaši.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije