Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ivana ergić

I. Ergić: Nisam samo manekenka, sad sam i akademska građanka!

ergić
Foto: Antonio Bronić/Pixsell
1/3
11.06.2011.
u 08:00

– Zasad još ne mislim raditi u struci, jer sam odmah upisala postdiplomski specijalistički studij poduzetničkog menadžmenta, također na Vern’u. Pa me za dvije godine očekuju još jedan diplomski i još jedna promocija – ambiciozna je Ergić.

Zlim jezicima koji kažu da ljepota i mudrost ne idu skupa bivša Miss Hrvatske Ivana Ergić ovih se dana nasmijala u brk, pokazavši upravo suprotno. Nakon što je među ljepotice, modele i manekenke uvela novi trend i kratku kosu podigla do razine divljenja, u 24. godini u ruke je primila diplomu Veleučilišta Vern’. S obzirom na to da već godinama “boravi” u modnom svijetu, i novi je uspjeh povezala upravo s njim.

– Moj završni rad na studiju Ekonomije poduzetništva bio je poslovni plan, odnosno projekt pokretanja tvrtke za proizvodnju dizajnerskih kožnatih torbi – kazala nam je Ivana, koja je nakon napisanog i obranjenog diplomskog rada stekla titulu stručne prvostupnice, baccalaureate ekonomije poduzetništva.

Iako će mnogi pomisliti da će se Ivana odmah baciti u poduzetničke vode, a nove patente usmjeriti na piste i tjedne mode, mlada Vodičanka krenut će u potpuno drugom smjeru. Od manekenskih staza ne planira se još oprostiti, a lijepu glavu još će neko vrijeme držati iznad knjige.

– Zasad još ne mislim raditi u struci, jer sam odmah upisala postdiplomski specijalistički studij poduzetničkog menadžmenta, također na Vern’u. Pa me za dvije godine očekuju još jedan diplomski i još jedna promocija – ambiciozna je Ergić.

“Veliku diplomu” nakon pet godina fakulteta, kao i ovu, proslavit će prije svega svečanom promocijom, u društvu kolega s kojima se znojila u klupi, a potom se uputiti na privatnu proslavu s puno plesa, glazbe i užitaka. Kako je to izgledalo ovaj put, upitali smo je.

– Svečana promocija odvijala se u KD Vatroslava Lisinskog, a bodrili su me roditelji i sestra. Nakon protokolarnog dijela s njima sam proslavila uz ručak, a prijateljicama sam se posvetila drugi dan i odvela ih na večeru – povjerila nam je ekonomistica i manekenka. Diplomu je “zalila” i brojnim darovima, među kojima se našao i novi mobitel.

– Moram priznati da mi je to bio najdraži dar – iskreno će Ivana Ergić.

Ključne riječi

Komentara 41

NE
neverane
09:46 11.06.2011.

Akademska građanka????????? I to sa završenom nekakvom plaćenom privatnom školicom koja ima 100% prolaznost. A što nisi upisala Ekonomski fakultet u Zagrebu,pa bi ti i ta budalasta izjava bila vjerodostojnija.

Avatar Nikad robom
Nikad robom
09:32 11.06.2011.

lijepo da je diplomirala jedini je problem škola koju je završila... u puno oglasa za posao kao uvjet se navodi \"završen fakultet - OSIM Verna...\"

Avatar ivanasovic
ivanasovic
17:11 11.06.2011.

@keketz; ma ne piše točno,nije mogla nakon preddiplomskog upisat postdiplomski,čitaj bolje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije