Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

I. Ergić: Nisam samo manekenka, sad sam i akademska građanka!

– Zasad još ne mislim raditi u struci, jer sam odmah upisala postdiplomski specijalistički studij poduzetničkog menadžmenta, također na Vern’u. Pa me za dvije godine očekuju još jedan diplomski i još jedna promocija – ambiciozna je Ergić.
11. lipnja 2011. u 08:00 41 komentara 21 prikaza
ergić
Foto: Antonio Bronić/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/3

Zlim jezicima koji kažu da ljepota i mudrost ne idu skupa bivša Miss Hrvatske Ivana Ergić ovih se dana nasmijala u brk, pokazavši upravo suprotno. Nakon što je među ljepotice, modele i manekenke uvela novi trend i kratku kosu podigla do razine divljenja, u 24. godini u ruke je primila diplomu Veleučilišta Vern’. S obzirom na to da već godinama “boravi” u modnom svijetu, i novi je uspjeh povezala upravo s njim.

– Moj završni rad na studiju Ekonomije poduzetništva bio je poslovni plan, odnosno projekt pokretanja tvrtke za proizvodnju dizajnerskih kožnatih torbi – kazala nam je Ivana, koja je nakon napisanog i obranjenog diplomskog rada stekla titulu stručne prvostupnice, baccalaureate ekonomije poduzetništva.

Iako će mnogi pomisliti da će se Ivana odmah baciti u poduzetničke vode, a nove patente usmjeriti na piste i tjedne mode, mlada Vodičanka krenut će u potpuno drugom smjeru. Od manekenskih staza ne planira se još oprostiti, a lijepu glavu još će neko vrijeme držati iznad knjige.

– Zasad još ne mislim raditi u struci, jer sam odmah upisala postdiplomski specijalistički studij poduzetničkog menadžmenta, također na Vern’u. Pa me za dvije godine očekuju još jedan diplomski i još jedna promocija – ambiciozna je Ergić.

“Veliku diplomu” nakon pet godina fakulteta, kao i ovu, proslavit će prije svega svečanom promocijom, u društvu kolega s kojima se znojila u klupi, a potom se uputiti na privatnu proslavu s puno plesa, glazbe i užitaka. Kako je to izgledalo ovaj put, upitali smo je.

– Svečana promocija odvijala se u KD Vatroslava Lisinskog, a bodrili su me roditelji i sestra. Nakon protokolarnog dijela s njima sam proslavila uz ručak, a prijateljicama sam se posvetila drugi dan i odvela ih na večeru – povjerila nam je ekonomistica i manekenka. Diplomu je “zalila” i brojnim darovima, među kojima se našao i novi mobitel.

– Moram priznati da mi je to bio najdraži dar – iskreno će Ivana Ergić.

Karneval
PROMO
Karneval nam se bliži, a odabir idealne maske je najvažniji događaj za sve klince
Zemlja Mjesec
IZNIO I DOKAZE
Slavni sportaš šokirao: Zemlja je ravna ploča, lažu nam! A čovjek nije bio na Mjesecu
 • neverane:

  Akademska građanka????????? I to sa završenom nekakvom plaćenom privatnom školicom koja ima 100% prolaznost. A što nisi upisala Ekonomski fakultet u Zagrebu,pa bi ti i ta budalasta izjava bila vjerodostojnija.

 • Avatar Nikad robom
  Nikad robom:

  lijepo da je diplomirala jedini je problem škola koju je završila... u puno oglasa za posao kao uvjet se navodi \"završen fakultet - OSIM Verna...\"

 • Avatar ivanasovic
  ivanasovic:

  @keketz; ma ne piše točno,nije mogla nakon preddiplomskog upisat postdiplomski,čitaj bolje