Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opovrgli glasine

I dalje zaljubljeni! Nakon dugo vremena slavni par u javnosti

jennifer aniston
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/9
24.06.2014.
u 18:42

Odjeveni vrlo slično i držeći se za ruke, bila je to jasna poruka da je veza Jennifer Aniston i Justina Therouxa i dalje jaka

Pojavivši se zajedno u javnosti, Jennifer Aniston i Justin Theroux ostavili su za sobom glasine o raskidu. Na premijeri Therouxove nove serije "The Leftovers", održane u ponedjeljak navečer u New Yorku, par se zaljubljeno gledao u oči.

Odjeveni vrlo slično i držeći se za ruke, bila je to jasna poruka da je njihova veza, započeta 2011. godine i dalje jaka.

Par se zaljubio na snimanju filma "Wanderlust", a u javnosti zajedno nisu viđeni posljednjih nekoliko mjeseci. O svojoj vezi ne vole mnogo pričati.

- Razumijem zanimanje o meni i Jennifer, ali osim što ću reći da smo sretni, neću dugo o tome govoriti - rekao je 2012. godine Justin.

>>Jennifer Aniston konačno trudna i već zna spol djeteta?!

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije