Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
američki san

"Hvala vam svima na podršci, iskreno ste me ganuli i rasplakali"

'kuzmic_nnn_sla_220211'
''
22.02.2011.
u 22:00

Kristina, koja u Kaliforniji živi od 15. godine, oduševila je Amerikance voditeljskim i kuharskim sposobnostima te je u finalu natjecanja za novo voditeljsko lice pobjednik kojega će se znati u petak.

– Hvala vam svima! Iskreno me ganula podrška koju primam iz Hrvatske, umalo ste me rasplakali. Pokušat ću svima odgovoriti na mailove i poruke, no molim vas, budite strpljivi sa mnom. Trebat će mi za to neko vrijeme – zatrpana porukama iz rodne zemlje napisala je na svome Facebooku Kristina Kuzmič Crocco, Osječanka koja bi uskoro mogla imati vlastiti kulinarski show na televiziji slavne Oprah Winfrey.

Kristina, koja u Kaliforniji živi od 15. godine, oduševila je Amerikance voditeljskim i kuharskim sposobnostima te je u finalu natjecanja za novo voditeljsko lice pobjednik kojega će se znati u petak. Mlada majka dvoje djece zapravo je i favorit natjecanja u kojem se proglašenje pobjednika s jednakim uzbuđenjem čeka u Alhambri, u kojoj danas živi, i Osijeku u kojem je odrasla.

– Sin me je u ponedjeljak dočekao riječima: "E mama, ona je tvoja prijateljica bila na TV-u". Nije znao zašto pa sam mu objasnila da je Amerika jako velika zemlja i da doći u finale nekog takvog showa nije mala stvar. Ma, Kristina je stvarno divna osoba, a njezin je lik stvoren za kameru. Od Božića pratim emisiju i nadam se da će pobijediti iako je pobijedila već i samim prolaskom među 10 natjecatelja, biranih između 15.000 kandidata – ponosno nam je ispričala Osječanka Svjetlana Zeljković Kotris.

Pobijedi li u finalu, Kristina će uz dobivanje vlastita showa osvojiti i 100.000 dolara te automobil chevrolet.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
10:53 23.02.2011.

Kristina, ne vjeruj ti nama. Ako ne prođeš u finalu, ti isti koji te sada podržavaju, pljuvat će po tebi kao i po Ivici Kosteliću.

AG
Agramer198
15:50 23.02.2011.

Žena je stvarno simpa, mene je stara u Mađarsku zvala da joj napišem komentar na onu stranicu od kuharskog showa jer ju obožava gledat i u roku od par sati sam dobio odgovor od nje na komentar.. Svima zahvali koji joj napišu nešto i čini se da čvrsto stoji na zemlji.... Kada bi barem većina ostalih zvijezda, zvijezdica i onih koji misle da spadaju i iste se povela za njezinim primjerom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije