Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ty Dolla Sign

Hvala Hrvatima za Teslu i Krista iz grupe Nirvana

Ty Dolla Sign
Foto: Promo
1/2
05.07.2016.
u 09:15

Američki R&B pjevač koji baca rime uzbuđen je zbog prvog dolaska u našu zemlju na Fresh Island Festival na Zrće, a s njime bi na Pag mogla doći i njegova djevojka Kylie Jenner

Ty Dolla Sign, jedna od najvećih zvijezda ovogodišnjeg Fresh Island Festivala koji se na plaži Zrće održava od 12. do 14. srpnja, u Hrvatsku možda stiže u pratnji nove djevojke Kylie Jenner iz reality showa Kardashians, doznajemo od organizatora. Najmlađa Kardashianka Kylie (18) i Ty (31) u vezi su oko dva mjeseca, no u kratkom razgovoru on o tome džentlmenski šuti.

– Ovo će mi biti prvi posjet Hrvatskoj. Ne znam puno o vašoj zemlji, no znam za Teslu. Ti automobili su posvuda u Americi – kazao nam je Ty očito ne znajući da je američka kompanija samo uzela prezime hrvatskog izumitelja.

– Znam i da je Krist Novoselić, basist Nirvane, podrijetlom iz vaše zemlje. Hvala Hrvatima na tome! – kaže Ty Dolla Sign. Iako ga neki svrstavaju u rap glazbu, Ty Dolla Sign za sebe kaže kako je prije svega R&B pjevač koji “baca rime”. Zaštitni su mu znak dreadlocksi o kojima vodi posebnu brigu.

– Perem ih i imam stilista koji ih plete i pazi da izgledaju dobro. Moraš se stvarno potruditi, inače bi smrdjeli – kaže Ty te kao svoj glavni životni cilj navodi dugovječnost na sceni.

– Želim nastupati na rasprodanim stadionima, osvajati Grammyje i raditi super glazbu do kraja života – zaključuje Ty.

Komentara 3

Avatar @proma_trač
@proma_trač
09:24 05.07.2016.

Đeš to reći, sad će te Srbi razapeti.

TR
trnjedotokija
10:31 05.07.2016.

šta srbi znaju,samo mlatit praznu slamu,,

ZO
zokinho24
21:54 05.07.2016.

haha tesla hrvat, koji trip...u 2016 godini tako nesto reci...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije