Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi sulejman

Hurem glumi domaćicu pred sultanijom Šahuban

sultanija sah
RTL
25.03.2013.
u 15:12

Sulejman još uvijek razmišlja o Ibrahimovom ponašanju koje se u posljednje vrijeme promijenilo, a Hurem ga uvjerava kako je Ibrahimu jedini cilj Mustafino uspinjanje na prijestolje.

U \"Sulejmanu Veličanstvenom\" Hurem ugosti Sulejmanovu sestru, sultaniju Šahuban. Njezinom dolasku jako se veseli Hatidže, koja ju je pozvala kako bi zajedničkim snagama uništile Hurem, željnu upravljanja haremom i državom.

Sulejman još uvijek razmišlja o Ibrahimovom ponašanju koje se u posljednje vrijeme promijenilo, a Hurem ga uvjerava kako je Ibrahimu jedini cilj Mustafino uspinjanje na prijestolje. Za to vrijeme dvor princa Mustafe ispunjen je tugom jer je Sulejman mlađi podlegao bolesti, istanbulski narod ogorčen je Ibrahimovim novim potezom, a Hurem bogato nagradi Rustem-agu zbog svega što je dosad učinio te mu zaželi sretan put za Teku…

>>Odbačene tužbe kojima se u 55 zemalja htio zabraniti \'Sulejman\'

Komentara 1

KO
Kora
17:35 25.03.2013.

Jedva čekam večeras!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije