Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIKUPILI VIŠE OD MILIJUN EURA

Humane zvijezde Hrvatske primile veliko priznanje od predsjednice

21.06.2018.
u 08:33

U ime udruge povelju je primio potpredsjednik udruge, pjevač Amir Kazić Leo koji ne krije ponos zbog postignutih rezultata

– Ovo je velika čast i jako sam ponosan. Nagradu su dobile Humane zvijezde Hrvatske ‘03 i bio sam u užoj delegaciji koja je išla na primanje kod predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović gdje smo primili nagradu. Naša humanitarna udruga ove godine slavi 15 godina djelovanja i nikada se nismo oglašavali, već smo sve radili od srca i drago mi je da je to netko ipak pratio i prepoznao. Odigrali smo 121 humanitarnu utakmicu i donirali više od milijun eura koji su otišli u prave ruke, djeci kojoj je bilo potrebno – govori pjevač Amir Kazić Leo.

Sa svojim prijateljima i kolegama početkom tjedna kod predsjednice je u ime udruge primio Povelju Republike Hrvatske za izniman i nesebičan doprinos u humanitarnom djelovanju, te osobito za pružanje pomoći djeci i mladima u potrebi. Tijekom godina udruga je organizirala više od stotinu nogometnih utakmica na kojima su uz poznate glazbenike i glumce uvijek na travnjak istrčala i neka od najvećih domaćih nogometnih imena poput Gorana Vlaovića, Igora Bišćana, Marija Stanića, Zvonimira Bobana...

– Bazu igrača imamo, no znamo da publika želi vidjeti te nekada velike nogometne zvijezde koje se uvijek rado odazovu, ali ne bih nikoga izdvajao jer su svi genijalni dečki i veliki ljudi. Meni je čast i povlastica biti na terenu s vatrenima koji su bili treći na svijetu, s ljudima koji su mi bili nogometni idoli, za koje sam navijao, skakao, živcirao se... – govori potpredsjednik udruge koja već ima nekoliko utakmica u planu, a za kraj godine priprema i jednu vizualnu poslasticu.

– Radimo veliku monografiju za 15 godina rada u kojoj će biti više od tisuću fotografija sa svih utakmica i nastupa – otkriva glazbenik koji je prije nekoliko dana predstavio i svoju novu pjesmu “Gdje su stali vlakovi”, koja je dijelom novog albuma “U dobrim rukama” u izdanju Hit Recordsa.

– Pjesma i videospot imali su premijeru i sada ćemo joj dati vremena da zaživi, a ona ujedno najavljuje moj novi, sedmi studijski album koji izlazi krajem mjeseca. Na njemu će biti 11 pjesama koje su nastajale nakon mog posljednjeg albuma “Bolji nego ja” – najavljuje pjevač koji tijekom ljeta već ima dogovorene svirke. One će se nastaviti i na jesen kada će uslijediti promocija novog nosača zvuka u brojnim gradovima Lijepe Naše, ali i šire.

1/108
Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
09:08 21.06.2018.

toliko kgk spiska za dva tjedna...

SE
sesvečan7
09:05 21.06.2018.

...hahahaha...jaka priznanja i od koga,dijele ta priznanja po sistemu "....ja tebi,ti meni..."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije