Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples malog pingvina

Hugo, sin Ivane Paradžiković, 3D naočale nosi i kod kuće

Premijera (1)
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/3
14.11.2011.
u 22:00

Informativci Nove TV i HTV-a na premijeri crtića “Ples malog pingvina 2”. Urednica “Provjerenog” sa sinom je uživala u animiranoj avanturi, baš kao i njezini kolege Saša Kopljar i HTV-ovac Mislav Togonal

Zagrebačka premijera crtića “Ples malog pingvina 2” u multipleks CineStar privukla je i snage Informativnog programa Nove TV i HTV-a. Urednik i voditelj emisije “Otvoreno” Mislav Togonal rijetko dolazi na premijere, ali ovoga puta napravio je iznimku i s kćerima Tenom (9) i sedmogodišnjim blizankama Dorom i Marijom uživao u 3D avanturi.

– Moje cure vole filmove u kojima ima plesa, a pingvini su ih oduševili. Gledali smo i prvi dio – otkrio je HTV-ovac koji ovoga puta nije uspio zaobići fotografe.

– Izbjegavam eksponirati djecu u javnosti – objasnio je. Za razliku od kolege s konkurentske televizije,

Saša Kopljar redoviti je gost premijera. Ovoga puta izostala je njegova supruga Renata, a tati su društvo pravili kći Ariana i sin Fran.

– Supruga je ostala kod kuće kuhati ručak – rekao je voditelj Dnevnika Nove TV.

Animirani film oduševio ga je podjednako kao i njegovu djecu.

– Nevjerojatno je kakvi se efekti mogu postići animacijom – zaključio je Kopljar.

Specijalni efekti u crtiću o rasplesanom pingvinu fascinirali su i petogodišnjeg Huga, sina Ivane Paradžiković.

– U kinu je dobio 3D naočale i sad ih ne skida. Nosi ih cijelo vrijeme po kući – kaže urednica i voditeljica emisije “Provjereno”.

Ivana je velika ljubiteljica kina, a tu ljubav prenijela je i na svog jedinca.

 – Često povedem i njegove prijatelje iz vrtića pa je to onda pravi tulum – smije se Ivana te otkriva da joj je najdraži crtić “Auti”.

Ključne riječi

Komentara 1

JA
jamanuša
22:18 14.11.2011.

nađe se tako nebitni stvari --zatrpavate smećem-ne tlačite narod svojom bolešću

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije