Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Darežljivost

Hugh Jackman petkom ekipu sa seta časti listićima za lutriju

Hugh Jackman
pixsell
13.10.2011.
u 15:20

Glumac se već deset godina drži ove tradicije uveseljavanja filmske ekipe, ali kaže da je dosad najveći dobiveni iznos bio 100 dolara

Neobičnu tradiciju darivanja članova ekipe s kojima snima filmove uveo je Hugh Jackman. Naime, glumac petkom svima na setu filma koji snima kupi listić za lutriju, a na predstavljanju novog filma "Real Steel" objasnio je i kako je nastao ovaj običaj.

 

– Kada sam prvi put došao u Ameriku na snimanje, ni nakon dva mjeseca nisam upamtio imena ljudi s kojima sam radio pa sam mislio da ću se super uklopiti ako svima kupim listić za lutriju i kažem im da je to tradicija kod nas u Australiji, što nije istina – rekao je Jackman i ne sluteći što si je natovario na leđa. Kaže da je sebe najmanje usrećio ovom gestom jer od tada mu producenti nikad ne daju slobodan dan petkom.

 

– Radim ovo već 10 godina na svakom snimanju,a najveća svota novca koju je netko dobio od srećki koje sam ja kupio bila je 100 dolara – rekao je Hugh.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije