Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Tito"

HTV skinuo s programa Vrdoljakovu seriju "Tito"

Tito - Natasa Janjic 2
18.03.2010.
u 16:29

Nataša Janjić utjelovila je lik Olge Hebrang, majke troje djece i supruge Andrije Hebranga, kojeg glumi hrvatska zvijezda s hollywoodskim stažem Goran Višnjić.

Iako je emitiranje dokumentarno-igranog serijala "Tito", čiji scenarij i režiju potpisuje Antun Vrdoljak, trebalo početi u petak u 20 sati, ovaj se serijal više ne nalazi u planiranom televizijskom rasporedu za petak. Zasad nisu poznati razlozi odgode emitiranja, a cijeli bi se slučaj trebao rasplesti nakon sastanka filmske ekipe s čelnicima HTV-a koji bi se trebao dogoditi oko podneva. Tada će se odlučiti o tome hoće li se serija prikazati i kada će to biti. Nagađa se da bi razlog odgode mogli biti financijski problemi.

Serija koja se snimala pune tri godine. U posljednjem redateljskom uratku neumornoga hrvatskog filmaša, 78-godišnjeg Antuna Vrdoljaka dokumentarno-igranom serijalu “Tito” jednu od manjih, ali upečatljivih uloga ima i 28-godišnja splitska glumica Nataša Janjić. Prezaposlena Nataša utjelovila je lik Olge Hebrang, majke troje djece i supruge Andrije Hebranga, kojeg glumi hrvatska zvijezda s hollywoodskim stažem Goran Višnjić.

Jednodnevna avantura

– Svoje sam scene snimala kratko, samo jedan dan, ali unatoč kratkom vremenskom roku, bilo je to snimanje bez žurbe, pritiska, ponajmanje nerazumijevanja. Baš sam uživala. Osim toga, napokon sam dobila priliku raditi s legendarnim Antunom Vrdoljakom koji uistinu razumije glumca i olakšava mu svojim dugogodišnjim filmskim iskustvom. A i snimanje s Goranom Višnjićem bilo je baš super, vrlo opušteno i ugodno – priznala nam je glumica koja je najbolje glumačke uloge ostvarila u dramama.

Drame u krvi

– Uvijek mi je zadovoljstvo glumiti jake žene kakva je bila i Olga, jer iz tih likova možeš puno naučiti. Izgubila je djecu, preživjela devet godina robije, živjela s psihološkim ranama do kraja života. Drame su mi suđene, ali dočekat ću ja i neku komediju – našalila se Nataša, koja se trenutačno odmara od uspješno odrađenih glumačkih angažmana i kazališnih premijera. Uz seriju “Tito”, u kojoj sudjeluju mnogi svjedoci vremena, povjesničari, političari i ljudi iz političkog, kulturnog i javnog života, u ponedjeljak u Večernjem listu počinje šestodijelni feljton “Istina o Bleiburgu” u kojem se iznose činjenice temeljene na povijesnom i znanstvenom kontekstu, a ne samo ideološkom.

Komentara 35

KA
karambita
09:50 19.03.2010.

Narod je bolje zivio u vrijeme TITA, pa to i vrabac na grani zna. Da, sad je Hr. slobodna drzava, cuj, slobodna, a od koga se to oslobodila? Slobodna je za ove gore idijote da mogu \"SLOBODNO\" pljackati Hr. sirotinju. Zalim za proslim vremenom, zivio sam bolje u SFRJ.

DU
Deleted user
08:12 19.03.2010.

Jedino što mene sada zanima je dali ćemo u budućnosti slaviti sadašnje političare kao heroje ili kao pronevjeritelje, sigurno će biti jednih i drugi kao i kod Tita. Ali jedno sigurno znam da ćemo za trideset godina još uvijek vračati dug koji su sadašnji političari napravili. A jedini problem je da će za trideset godina dug biti samo veći a ne manji jer naši političari se zadužuju da bi vratili prijašnji dug.

Avatar wkwkwkwk
wkwkwkwk
11:42 19.03.2010.

istina, lovu na sunce,....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije