Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekinuli vezu

Hrvoje Šalković: Mia je bila pogrešna žena u pogrešno vrijeme

hrvoje šalković (1)
Marko Prpić/Pixsell
24.09.2013.
u 16:49

– Mia je doista posebna cura kakvu svijećom moraš tražiti, prelijepa, duhovita, zabavna, oštroumna, ispravnih životnih vrijednosti, dama s velikim D. Ali za mene je ona pogrešna žena u pogrešno vrijeme... – rekao je Šalković za Story

Putopisac Hrvoje Šalković i voditeljica Mia Kovačić prekinuli su svoju vezu koja je trajala samo tri mjeseca, piše Story.

– Da, prekinuli smo. Mia je doista posebna cura kakvu svijećom moraš tražiti, prelijepa, duhovita, zabavna, oštroumna, ispravnih životnih vrijednosti, dama s velikim D. Ali za mene je ona pogrešna žena u pogrešno vrijeme na pogrešnome mjestu. Čudno je kako to život posloži – dok traje, misliš da je strašno važno, čim završi, shvatiš da je to bio samo hupser na putu – kazao je Šalković za Story.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije