Naslovnica Showbiz Zvijezde

Hrvoje Šalković: "Lamija Alečković i ja više nismo zajedno"

Lamija je ljubavi s velikim avanturistom presudila netom što se Hrvoje vratio sa stodnevnog putovanja po svijetu
11. siječnja 2011. u 13:42 14 komentara 796 prikaza
'27. 11. 2009, Zagreb; Hrvatska - U Gajevoj 10 u Lemon baru Hrvoje Salkovic je promoviro svoj roman zvan Kombinacija d.o.o. Hrvoje Salkovic.Hrvoje Salkovic i djevojka Lamija Aleckovic. Photo: Goran Ja
Foto: 'Goran Jakus/PIXSELL'

Daleko od očiju, daleko od srca izreka je koja se pokazala istinitom u vezi na daljinu televizijske urednice i voditeljice Lamije Alečković (32) i književnika Hrvoja Šalkovića (36). Lamija je ljubavi s velikim avanturistom presudila netom što se Hrvoje vratio sa stodnevnog putovanja po svijetu. Iako su tvrdili da udaljenost ne može naštetiti njihovu odnosu te da upravo ona vezi daje poseban čar, čini se da je upravo Šalkovićeva tromjesečna avantura bila presudna.

– Istina je da smo Lamija i ja prekinuli, ali ne bih to komentirao. Možete me pitati baš sve, pa i kako sam se slagao sa svojom bakom, samo nemojte o tome – našalio se Hrvoje.

Ovo nije prvi put da je par naišao na prepreke u vezi. Prvi put je to bilo 2008. kad se TV voditeljica vratila s usavršavanja u SAD-u. Tad su svoj prekid objasnili prezaposlenošću koja je njihovu ljubav s vremenom pretvorila u prijateljstvo. Danas su razlozi, čini se, ipak mnogo ozbiljniji.

Elipso

  • dust1950:

    zao mi..hrvoje mi se bas cini osobom s kojom je zivot kao san..

  • vidimškoj:

    a u pm. idem se od tuge bacit sa nebodera. A zna li ko tko su ovo dvoje.Da li rade u Konzumu?????

  • smjeskoh:

    Evo, baš sam tužan zbog njih.