Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Održana posljednja audicija RTL-ova showa

Hrvatska traži zvijezdu: Prečac do popularnosti za talentirane pjevače

06.12.2008.
u 17:45

Prošla sam! – povikala je jedna od natjecateljica, a ostali su skočili na noge i iskreno je izljubili zbog velikog uspjeha što ga je postigla pred “strogim” žirijem RTL-ova showa “Hrvatska traži zvijezdu”. U hotelu Internacional održana je posljednja audicija, nakon Rijeke, Osijeka i Splita, na kojoj su se među četiri tisuće kandidata birali finalisti čije ćemo pjevanje, odnosno povremeno “kreštanje” početi pratiti krajem veljače.

“Strogi” žiri
A žiri u sastavu Tony Cetinski, Jelena Radan te vlasnik izdavačke kuće Dallas Recordsa Goran Lisica Fox bio je jako raspoložen za zezanje prestrašenih kandidata. A i red je da se malo prepadnete pred takvim pjevačima koji su svoj put počeli davnih dana u kojekakvim garažama.

– Osim pjevačkog talenta, ovdje tražimo i ono nešto što čovjeka čini zvijezdom. One na kojima to odmah prepoznaš čime uđu u sobu – otkrio nam je član žirija Fox, a sve troje uglas se složilo da će u svojom potrazi sigurno i uspjeti.

– Nema nikakve šanse da ovdje dođe takav potencijal, a da ga mi ne prepoznamo – siguran je u svoju percepciju Cetinski koji je u stankama između izlazaka kandidata u šali pjevao narodnjake. One najglupljih stihova...

Dolaze pravi talenti
A voditeljicu, uvijek vedru i nasmijanu Antoniju Blaće koja je trenutno angažirana u Big Brotheru, upitasmo je li ovo pravi način za mlade talente da se probiju.

– Tu većinom ipak dolaze pravi talenti, pa zašto onda ne bi išli prečacem do slave – smatra voditeljica Antonija.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije