Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLAĐE JE SLAĐE

Hrvatska glumica u vezi je s 39 godina mlađim muškarcem

Ankica Dobrić
Foto: Danijel Berković/PIXSELL
1/5
07.10.2016.
u 12:29

Da poznate Hrvatice vole mlađe pokazuju i primjeri Severine, Jelene Radan, Maje Šuput, Danijele Martinović i Jelene Rozge

Poznate Hrvatice vole mlađe muškarce. Ekipa IN magazina istražila je zašto je mlađe slađe i saznala kako je prava rekorderka glumica Ankica Dobrić (57). Njen novi dečko ima samo 18 godina, te je od nje mlađi punih 39 godina!
- On je jako osjetljiv. Ne voli biti poznat. Topao je, a duša je najvažnija - kazala je Ankica Dobrić o misterioznom mladiću koji ju je osvojio. Uz nju, mlađe muškarce ljube i Severina Kojić (44), čiji je suprug Igor mlađi od nje 15 godina, a isto toliko je od Jelene Radan (42) mlađi i njen dečko Boris Sekulić. Maja Šuput (37) je od svog dečka i asistenta Marija Matića starija devet godina, dok je Danijela Martinović (45) pet godina mlađa od Petra Graše.

Rozga i Hauser kupili stan


Ljubav je s mlađim pronašla i Jelena Rozga (39). Naime, Hauser je devet godina mlađi od nje. Da im to ne smeta, govori i činjenica da su zajedno ovih dana kupili i stan.
- Voljela bih imati dijete, ali nisam sigurna za brak. Mislim da muškarac i žena mogu dobro funkcionirati i bez "papira" - kazala je Rozga.

>>Nama glumcima nije problem skočiti na stol radi atmosfere

 

Komentara 8

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
13:12 07.10.2016.

Odvratno !! Moze da mu baba bude !

KR
krizevcifranc
08:54 08.10.2016.

Moja je žena mlađa od ove 2 god. i znam što govorim, mladac ti nisi normalan.

NE
nemanatrag
08:56 08.10.2016.

Njena privatna stvar....zašto vi novinari neprestano zavirujete u tuđe postelje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije