Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUMINIZE

Hrvatice pobijedile u prvom dvoboju bendova nizozemskog Voicea!

Luminize
Foto: Promo
1/4
05.01.2019.
u 18:08

U dvoboju s muškim bendom Hard2get izvele su pjesmu Bruna Marsa  "Runaway baby" i kako su napisali nizozemski mediji, svojom dominacijom na pozornici učinile su da momci izgledaju poput malih mačića.

Cure iz grupe Luminize nastavljaju oduševljavati gledatelje nizozemskog Voicea. Nakon što su u prvoj emisiji suverenom izvedbom pjesme "Lady Marmelade" prošle u drugi krug, sinoć su nastupile i u prvoj emisiji nokaut faze i prvom ikad dvoboju bendova. 

U dvoboju s muškim bendom Hard2get izvele su pjesmu Bruna Marsa  "Runaway baby" i kako su napisali nizozemski mediji, svojom dominacijom na pozornici učinile su da momci izgledaju poput malih mačića. 

Kompletan žiri je bio oduševljen i iznenađen nastupom, ali su svi jednoglasno odlučili da su naše djevojke Luminize nešto novo, drugačije i kvalitetno te je njihov mentor Waylon bez premišljanja odlučio da Luminize idu u sljedeći krug.
Marcelina izjava “Dečki imaju pokrete, ali mi imamo muda” izazvala je viralno dijeljenje nastupa.

- Ovo je nešto neviđeno - napisao je RTL Boulevard, nizozemski medijski portal.   Što nam dalje pripremaju znat ćemo kroz dva do tri tjedna!

Pogledajte mini koncert grupe Silente u studiju Večernjeg lista:

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije