Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki uspjeh

Hrvatica se sprema pokoriti Tjedan mode u New Yorku!

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
11.01.2019.
u 15:32

Dizajnerica Ogi Antunac svoju novu kolekciju poslala je u New York.

Domaći dizajneri sve više probijaju naše granice i grade inozemne uspjehe. Jedan od posljednjih primjera je i dizajnerica Ogi Antunac koja je svoju kolekciju već poslala u New York. Njezini komadi iz nove kolekcije LINK by Ogi Antunac prvo će se izložiti na sajmu u Las Vegasu nakon čega se čeka predstavljanje u New Yorku tijekom NY Fashion Weeka.

- Svake sezone nastojim otvoriti nove kreativne momente. Ove sezone naglasak je bio na boji; kao dizajnerica poznata sam po crnoj boji, ali smo dali naglasak na svjetlije tonove ovog puta – izjavila je dizajnerica. 

U kolekciji se pojavljuje svijetlo siva, bež i maslinasta boja, a posebno su dominante jakne kojima je posvećena velika pažnja te vizualno dominiraju kolekcijom, što je u skladu i s dosadašnjom prepoznatljivošću LINK-a, brenda poznatog po ''cool jaknama''.

 Paraleno s revijama u SAD-u, kolekcija će biti predstavljena u Düsseldorfu u Njemačkoj te Kanadi putem showrooma.

Pogledajte i 10 najgorih padova na modnim pistama. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije