Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radi na sebi

Hrvatica nakon pobjede u showu 'Zadruga' potvrdila vezu s natjecateljem

Iva Grgurić
Foto: Instagram
1/10
22.07.2020.
u 16:05

Iva je sada rekla kako se želi posvetiti sebi, ali i kako je sigurno nećemo više gledati u realityjima.

Slavonka Iva Grgurić pobjednica je srpskog realityja 'Zadruga' te je postala bogatija za 50 tisuća eura. Ova 26-godišnjakinja rekla je kako će novac uložiti u nekretnine, te da će jedan stan kupiti u Zagrebu, a drugi u Beogradu, a izrazila je i želju da se okuša u glazbenim vodama. Mediji u Srbiji pisali su i kako je dio osvojenog novca potrošila i na botoks i tretmane za uljepšavanje.

Iva Grgurić
1/9

Iva je sada rekla kako se želi posvetiti sebi, ali i kako je sigurno nećemo više gledati u realityjima. 

- Blistam, sretna sam, zadovoljna. Radim, imam neke ideje. I dalje sam s Filipom, jako dobro funkcioniramo. Zaruke još nisu u planu, ali sada smo službeno u vezi - priznala je Iva za srpski Blic.

U realityju se Iva spetljala s natjecateljem Filipom Đukićem. I dok su ostali kandidati bili uvjereni kako po završetku realityja od njihove veze neće biti ništa, uspostavilo se suprotno.

Iva je uložila i u svoj izgled. 

- Poslije finala sam sredila neke nesavršenosti na licu, osvježila sam se. Smanjila sam usne, odnosno, izvadila sam silikone. Slušala sam kritike, razmišljala sam o tome. Istina je da sam možda malo pretjerala - ispričala je Grgurić.

Izvor blizak Ivi za srpske je medije prethodno ispričao kako je nakon izlaska iz realityja napravila potpunu rekonstrukciju lica te da je potražila kliniku koja bi joj mogla ispuniti želje.

Ključne riječi

Komentara 2

PE
perolero23
17:38 22.07.2020.

Mora da ima ozbiljnu ustedevinu s obzirom da od nagrade moze platiti porez i takse

KA
Kalimero4
16:24 22.07.2020.

Moja baka je uvijek govorila:Bolje i Vlah nego poturica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije