Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi imidž

Hrvatica koja je pobijedila u srpskom realityju pojavila se u emisiji, a voditelj je nije prepoznao

Beograd: Party povodom završetka showa Zadruga
Foto: Antonio Ahel
1/10
05.05.2023.
u 07:45

Iva Grgurić gostovala je u emisiji "Amidži show" i pokazala kako više nije plavuša nego je postala brineta, a već ranije je priznala i kako je bila na raznim estetskim zahvatima kojima je promijenila izgled

Iva Grgurić (30), Hrvatica koja je pobijedila srpskom reality showu "Zadruga" gostovala je u showu  u "Amidži show" gdje je mnoge iznenadila promjenom imidža, a voditelj Ognjen Amidžić rekao joj je kako ju nije mogao prepoznati. Pobjednica treće sezone realityja "Zadruga" promijenila je boju kosu i više nije plavuša nego je brineta.

Boja kose nije jedina promjena na Ivi jer otkako je pobijedila u realityju uložila je dosta u svoj izgled i puno je toga na sebi promijenila i o tim estetskim zahvatima govorila je u intervjuima. Otkrila je i kako je većinu zahvata dobila besplatno,  jer je sve kompenzirala objavama na društvenim mrežama.

Iva je povećala grudi, usne i jagodice, smanjila je nos, zategnula je lice, te je išla na zahvat pod nazivom 'mačje oči' koji su popularizirale influencerice diljem svijeta.  

 

 

 - Grudima sam prezadovoljna! Imam najljepši dekolte, ne samo u Srbiji već u svijetu. Ne izgledam vulgarno, već seksepilno. Visoka sam, pa mi ova veličina grudi odgovara. Skinula sam 15 kilograma i svaki dan treniram, tako da izgledam bolje nego ikad - rekla je prošle godine Iva koja se iz Osijeka preselila u Beograd. Jučer je proslavila 30. rođendan i na Instagramu je otkrila što želi za rođendan.

- Danas punim 30. godina. Wow! Kada se okrenem iza sebe ….hm ,mnogo prelistanih stranica jedne masivne knjige. Konačno sada počinjem sustizati snove koje sam “lovila” zadnjih 10 i više godina. Mnogo toga sam prošla, usponi i padovi, ali znam da sam sve to magistrirala. Mnogo pogrešnih ,a malo pravih ljudi, mnogo puteva a trebalo je izabrati pravi. Sada znam da sam baš na pravom putu, jer ne želim više oko sebe negativne energije u bilo kom obliku! Želim oko sebe jedno zdravo i kvalitetno magnetno polje! Itekako znam da vrijeme ne čeka muškarca, ali uvijek vrijeme stane za ženu, tako da sam ja svoje “vrijeme” pronašla i sretna sam. Ono što želim sebi za 30. rođendan, a i svima vama je samo i isključivo zdravlje! Jer, vjerujte mi, kada imamo zdravlje, prepreke NEMAMO!
Toliko sam impresionirana svim napornim radom koji sam uložila u svoje 20-te, neka mi 30-te nastave pružati veće i bolje prilike. Sretan mi 30. rođendan! - napisala je na Instagramu. 

VIDEO Kći Nede Ukraden: Stan koji dijelimo je toliko velik da se moramo dozivati mobitelima

 

Ključne riječi

Komentara 1

JS
John_Smith
09:33 05.05.2023.

tužna percepcija vrijednosti u životu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije