Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dirljivo priznanje

“Hrabrim istupom Anđa Marić pomogla je ženama da progledaju"

anđa marić
Dalibor Urukalović/Pixsell
28.12.2010.
u 19:21

Pjevačica je imala hrabrosti sve reći naglas, a postupci njezina bivšeg supruga bili su ponižavajući i prema vlastitoj i prema drugim ženama.

Izjave pjevačice Anđe Marić, koja je prekjučer na javnoj televiziji u emisiji “8. kat” iznijela prljave detalje iz svojeg braka s Primožem Dolničarom, u domaćoj su javnosti izazvale burne reakcije. Ovaj put ne zato što riđokosa Anđa ima hrabrosti svašta reći naglas, nego zbog postupaka njezina bivšeg supruga, koji su bili ponižavajući i prema vlastitoj i prema drugim ženama.

Druga žena u njenom krevetu

Naime, Anđa je Danieli Trbović priznala da ju je suprug psihički zlostavljao te joj puštao videosnimke na kojima se vidi kako u njihovu bračnom krevetu spolno opći s jednom od njezinih bliskih prijateljica.

– Pokazao mi je video s drugom ženom u mom krevetu. Ljetos sam bila u depresiji i rasplakala bih se čim bi mi netko pokazao prst. Nikom nisam bila rekla da nešto među nama ne valja, čak ni mami – priznala je Anđa Danieli, koja je također svojedobno kod bivšeg supruga Šime Vlajkija pronašla donje rublje druge žene. Zato je puna razumijevanja poslušala i komentirala priznanje pjevačice.

– Njegovo ponašanje uopće neću komentirati jer je frapantno, ali podržavam Anđin javni istup. Ona je uvijek bila izvan konvencija i ovoga se puta suočila sa svojom traumom. To što je izrekla dio je faze u kojoj će, nadam se, napokon iza sebe ostaviti nakupljeno smeće. Smatram da je javno priznanje jako hrabar čin i da je poticajno za sve ljude koji u životu prolaze kroz slične stvari – kazala je Trbović. S tim se složila i Jasna Nanut, nekadašnja voditeljica emisije “Trenutak istine”.

Što više iskrenosti

– Poznajem Anđu. Ona je vrlo otvorena i iskrena te beskrajno draga osoba. Vjerujem da je time što je javno priznala te vrlo intimne stvari inspirirala druge žene u sličnim situacijama da progledaju, da barem malo posumnjaju u vlastitu sreću. I zato joj treba čestitati jer vjerujem da nije bilo nimalo lako otvoriti se do te mjere pred javnošću – veli Nanut.

– Ljudi se vole uspoređivati i ugledati na javne osobe koje simpatiziraju i zato je svaki ovakav iskren istup, koliko god bio šokantan, neshvatljiv ili neprihvatljiv za nečije uši, dobrodošao svima nama. Podsjetio nas je da nam ništa ljudsko ne bi smjelo biti strano i da ponekad možemo učiti i iz tuđih pogrešaka. Želim njoj i njezinu sinu svu sreću na ovom svijetu i želim da bude još Anđi Marić, možda ne s ovako tužnim, koliko s ovako iskrenim pričama – kazala je Jasna. Pjevačica Tina Rupčić Anđu Marić ipak je malo kritizirala.

– Da sam išla tim putem, vjerujem da bih si pala u očima. Sva je sreća da nisam imala posla s manijakom pa mjesta takvim ispovijestima nije bilo. Vjerujem da se svaki odnos mora riješiti udvoje jer je i za svađu potrebno dvoje. Nemam ništa protiv Anđine iskrenosti, možda svojim primjerom nekome pomogne, no ja to ne bih učinila – kazala je Tina.

Ključne riječi

Komentara 21

CI
cimpirimpi
21:32 28.12.2010.

zrela, stabilna osoba, pristojna žena, dama i odgovorna majka - sve je to anđa marić. žalosno.

OB
-obrisani-
22:51 28.12.2010.

ova je ljubomorna sto se ona bolje --maze--::::::

AL
alapača
20:38 28.12.2010.

bravo za Anđu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije