Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavne iskre

Hollywoodski zavodnik Ryan Gosling šarmirao i Evu Mendes

eva mendes
pixsell
07.09.2011.
u 08:33

Par je proveo vikend u Disneylandu gdje su viđeni u nimalo prijateljskom zagrljaju. Zbližili su se na snimanju filma "The Place Beyond The Pines"

Za trenutačno vrlo popularnog i zaposlenog holivudskog glumca Ryana Goslinga poznato je da šarmira svaku svoju filmsku partnericu. Nije mu odoljela ni Rachel Adams s kojom je bio nekoliko godina u vezi nakon snimanja zajedničkog filma "The Notebook". Šuškalo se da se sviđa i Michelle Williams, no ona je utišala glasine objasnivši da su samo prijatelji, i to vrlo bliski. Čak je i Goslingov glasnogovornik prošle godine u Cannesu morao objašnjavati kako je slavni glumac dobar prijatelj sa svim ženama koje poznaje jer je svaki drugi dan viđen s nekom drugom ljepoticom.

Posljednja u nizu za koju američki mediji tvrde da je Ryanova djevojka jest glumica Eva Mendes s kojom Gosling trenutačno snima film "The Place Beyond The Pines". Par se, kažu, jako zbližio na setu, a prošli vikend viđeni su kako se grle i ljube na izletu u Disneylandu. Je li to sve bilo samo prijateljski, doznat će se vrlo skoro.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije