Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgubljeno razdoblje

Hollywoodski glumac zahvalan što ga prijatelji nisu odbacili

colin farrell
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
04.03.2014.
u 19:57

Colin Farrell razdoblje od 2000. do 2006. godine zove svojim "izgubljenim razdobljem", a pritom je ostvario i određenu lošu reputaciju

Colin Farrell razdoblje od 2000. do 2006. godine zove svojim "izgubljenim razdobljem", a pritom je ostvario i lošu reputaciju. No, kaže kako srećom ipak nije potpuno odbačen od društva te je uspio ponovno izgraditi karijeru.

– Bez samohvale, mit se pokazao pretjeranim. Sretan sam što mogu reći da imam malo sreće u Hollywoodu. Možda zvuči kontradiktorno, ali sreća zaista postoji. Znam da su neki ljudi navijali za mene tijekom tih divljih godina i bilo je lijepo to naknadno otkriti – ispričao je 37-godišnji glumac.

Otkrio je kako mu se karijera rasula kao kuća od karata, no iako se u početku bojao da će biti bez posla, to se ipak nije dogodilo.

– Nakon ekranizacije Miami Vicea veliki filmovi otišli su od mene. No, to je u redu, imao sam priliku početi iznova – dodao je Colin.

>>Tajno prijateljstvo Elizabeth Taylor i irskog zavodnika Colina Farrella

>>Colin Farrell jogom i meditacijom spasio se od droge i alkohola

Foto: HT/Press Association/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije