Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PRETPRODUKCIJI

Hollywoodske zvijezde glumit će u filmu o žrtvi s Ovčare?

Plakat filma 'Save The Bullet'
Foto: Promo
1/4
11.04.2019.
u 15:26

U opisu filma "Save The Last Bullet" stoji kako je zasnovan na stvarnim događajima u "balkanskim ratovima" 1991. "Tijekom okrutne bitke za Vukovar hrabra grupa hrvatskih vojnika borbom kroz okupiranu zemlju pokušava isporučiti kamion pun oružja na granicu sa Srbijom", sve je što se može saznati o ovom filmu.

Lutajući najpoznatijom filmskom stranicom IMDB može se naći puno zanimljivih podataka, pa i filmova koji su snimljeni ili se tek trebaju zanimati. Jedan za kojeg piše da je u pretprodukciji posebno je zanimljiv budući da se radi o filmu u ratu u Vukovaru, a u njemu bi trebali igrati poznati hollywoodski glumci. Ono što je posebno zanimljivo je da se jedan od likova zove Jean Nicolier, pa bi, čini se, film trebao biti zasnovan na događajima iz njegovog života.

U opisu filma "Save The Last Bullet" stoji kako je zasnovan na stvarnim događajima u "balkanskim ratovima" 1991. "Tijekom okrutne bitke za Vukovar hrabra grupa hrvatskih vojnika borbom kroz okupiranu zemlju pokušava isporučiti kamion pun oružja na granicu sa Srbijom", sve je što se može saznati o ovom filmu. 

Redatelj filma trebao bi biti Nijemac Joachim Masannek,  sceanristi Konstantin Georgiou i Vjekoslav Katusin, a posebno je impresivna glumačka ekipa. Nicoliera bi trebao glumiti Christoper Lambert, što je moramo priznati čudno jer poznati glumac ima 62. godine. Uz njega su na listi navedeni i Tarantinov omiljeni glumac Michael Madsen, Sophie Marceau, Tom Sizemore, Michael Paré, Costas Mandylor i Michael Dudikoff. 

Prve informacije o ovom filmu objavljene su još prošle godine, i od tada stoji da je u pretprodukciji. Ne bi bilo prvi put da su na IMDB to pustili upravo producenti prije nego su i osigurali sredstva za njega. Bilo kako bilo, sama ideja za ovakvim filmom je zanimljiva, pogotovo kada se radi o vukovarskom heroju Jean-Michel Nicolieru. 

Komentara 16

LJ
ljutko
15:46 11.04.2019.

Jadna smo mi država da nam stranci moraju snimati filmove iz domovinskoj rata. Milijune svake godine min. kulture uplaćuje za filmove koji imaju tematiku protiv Hrvatske države ili branitelja.

DU
Deleted user
16:04 11.04.2019.

Balkanski ratovi?????? Je li to ta neutralnost, tko nas bre zavadi? Velikosrpska agresija!!!! Tako se zvala i zvati će se! A vi se lapkajte do sudnjega dana!

Avatar Asterix
Asterix
19:20 11.04.2019.

Ekipa iz staračkog doma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije